torsdag 4 december 2014

You know it's winter when the moon gives more light than the sun

Torsdagen kom och gick. Fick en ordentlig (natts) dagssömn efter vaknatten, men efteråt var jag återigen som en zombie. Slängde in mina vitaminer, matlåda och en kaffekopp och började sedan foodpreppa för resten av veckan.
Mot kvällen begav mig till gymmet för att köra Plyo och poseringsträning med Emppon. Rörlighet och lite stretch fick bli avrundning på gymbesöket. Förut kunde jag gå ner i spagat men nu är jag mera som en styv tall.. det börjar krampa och darra så fort man håller en pose lite längre. Det hamnar jag öva mer på för att kunna se avslappnad ut sen på tävlingen. 

Nått mer nyttigt har jag inte åstadkommit idag.. har haft en liten svacka idag med motivation överlag. Inte träningen då, men sådär annars.. fattar inte varför man känner att livet ibland kan kännas lite sådär halvtråkigt och synk för en dag fastän man har massa roligt på gång? Det är kanske dendär energin som inte riktigt är på topp.. och dessutom har jag en liiten känning på att en förkylning väntar på att få knacka på dörren. 

En helt annan sak jag undrade lite över, vem är ni alla som följer min vardag? Det skulle vara yberkul att få veta lite om er läsare och även vad ni vill läsa/se mer av här i bloggen! Skriv gärna en kommentar om er själva och vilka önskemål ni har för mina inlägg. Det vore jag superglad över om ni gjorde!! :)

Kvällsmys framför brasan innan jobbet.

8 kommentarer:

Sara sa...

Hej Hej!
Sara här! Ursprungligen från Jeppis, fast bor nu i Vasa.
Jag tycker om dina längre inlägg, men ser överlag fram emot varje inlägg du skriver. :)
Mest är det för tränings- och kostmotivationen jag läser.

God jul!

Madeleine Sjöbacka sa...

Jag brukar kika in lite nu som då! Det mest intressanta i bloggen är ju förståss träningen, roligt med träningstips och tips med kosten! :)

Sabina sa...

hej Sara! Roligt att höra! :) Jag kan försöka få in lite mer inlägg som handlar lite mer om tips för träningen och kosten!

Sabina sa...

Hej Madeleine! :) Så kul att du kikar in här nu som då, som skrivet tidigare så kan jag sätta in lite mer tips nu som då! :)

Emma sa...

Hej! Snubblade in på din blogg här nyligen. Vilken pepp-blogg! Så kul att läsa om din träning.

Diana sa...

Kikar också in nu som då... Bla för att få mera träningsmotivation 😊

Sabina sa...

Tack Emma, roligt att höra!! :)

Sabina sa...

Kul Diana om jag kan ge träningsmotivation åt andra! :) Och trevligt att du tittar in här nu som då! :)