måndag 29 december 2014

Monday motivation

Ah, måndag igen. Är heeelt vikovild som man säger i larsmo, altså vet inte alls vilken dag det är. Man blir så råddig när julafton var på en onsdag som kändes som en helg och sen jobbar man på helgen och då känns det som vardag! Haha. 
Hursomhaver är både jag och Viktor lediga idag, så han joinade mig imårse på morgoncardion och efteråt åt vi sen frulle med ljus och julmusik, låter mysigt va? Det var det nog oxå (men vi satt båda tysta och scrollade Instagram sålänge vi slängde i oss gröten ;) )
Mot lunchtid åkte vi till syrrans och drog lite pulka med hennes Oliver och Alvin. När mina fingrar hade förfrusit och småkillarnas små näsor började rinna stack vi in tillbaka, drack kaffe och planerade lite bröllop (min andra syster gifter sig i februari). 
Och så dagens visdom--> väldigt tänkvärt! Tänk på att all tid du lägger på att vara negativ, sur, butter etc så tar det bort tid till möjligheten att vara positiv och glad och se livet från den ljusa sidan! Stay strong ppl!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Tänkte fråga om du på bildeb har målat dina bryn eller har du färgat dom så de ser ut så hela tiden? Isåfall hur färgar du dem? :) Tack för en superbra blogg med mycket livsglädje å träningsmotivation :) Kram!

Emmet sa...

Heter det inte vikovill? Som att man är vilsen i veckan o int vet vad det är för dag? :) eller vad syftar man på om det heter vild?

Sabina sa...

Tusen tack Anonym för den härliga kommentaren,roligt att höra att jag förmedlar glädje och motivation!!:)
Jag brukar måla brynen med svart/mörkbrun ögonskugga med en tunn pensel. Det behövs superliite ögonskugga så man inte börjar ser ut som en påskhäxa :D ha en bra dag! Kram!

Sabina sa...

Jaa Emmet, vikovill är det ju egentligen men jag brukar säga vikovild, det har nog bara blivit ett +D för mig på slutet ;)