onsdag 17 december 2014

Christmaspeace

Så, om man har lite att göra sisådär för 5minuter kan man göra som jag och klicka på Spåkulan (på Facebook) hehe. Testade för skojs skull och Spåkulan hade kanske lite rätt denna gång. Ska försöka tänka på detta, att inte pressa in hur mycket som helst i almanackan, utan ha tid för att göra ingenting och bara vara. 
Viktigt att bara andas, tänka, njuta och hitta lite sinnesro. Man behöver ju faktiskt inte varva på som en duracellkanin hela tiden! Men jag är lite hyper lagd av mig (inte alltid), så ibland gör jag en massa jag egentligen inte skulle orka eller ha lust med, bara för att göra något hela tiden. 
Eftersom de dagar jag inte gjort någonting så bidrar med en känsla som om jag inte tagit tillvara dagen. Budskapet "Fånga dagen" vill jag leva efter.. Men budskapet kan tolkas på många sätt. Det betyder inte att man måste fånga den genom att göra så mycket som möjligt! 

Så hörni, en liten påminnelse här i juletiden: försök att slappna av och bara vara, stressa mindre! :) 

2 kommentarer:

Pamela sa...

Jag känner också att jag hela tiden måst göra något för att ta tillvara på dagen. Jag har lite svårt för att bara vara en hel dag. Sku säkert vara nyttigt att lära sig att koppla av och bara vara :) Ett nyårsmål kanske :)

Sabina sa...

Jaa det vore ett bra nyårslöften! :)