tisdag 6 januari 2015

Selina bikini

Såå.. Vet ni vad?! Igår anlände en postavi hem till mig. Jag vågade knappt tro att det skulle vara min bikini. Körde sulu till Strandis för att hämta ut paketet, och sulu hem tillbaka. Slet upp pafflådan men stannade sedan upp några minuter innan jag öppnade silkespåsen. Vågade inte kolla om färgen var den jag hade tänkt mig (svårt med färger beroende på tfn/data-skärmar), ifall stenarna var placerade som jag önskat eller sist men inte minst, att den skulle passa?! 
Jag menar, Emilia och jag mätte oss och hade ingen aning om vi gjorde rätt, eftersom vi fick nästan exakta samma mått på alla ställen fastän vi har relativt olika kroppar!
 Haha jaa .. Anyway BIKININ var över mina förväntningar och passade helt perfekt! Jag är heelnöjd! (Färgen och connectorsen håller jag ännu hemlig). Tackar och bockar Selina Bikini, därifrån vi beställde bikinisarna, för en relativt snabb leverans, bra kvalite, utformad efter önskan och mer stenar än jag kunde ana! 
Ou lovely.. Det baaaara kittlar i kroppen det är så spännande! Fick så sjuk mage igår efter att jag öppnade paketet, och jag ville bara springa runt och hoppa av glädje! Too crazy! Nåja, nu har jag den och behöver inte vara orolig för det mera! 

5 kommentarer:

Daniela sa...

NEJ GUD va spännandeeeee!!!! :D :D

Anonym sa...

Om man ändå kunde ha sån disciplin inom tränande som du :) till några frågor, om man vill få snyggare rumpa, kan man träna det hemma eller måste man på gym? Kan man bara göra rumpövningar eller måste man kombinera detta med andra övningar? Och behövs protein för att få till musklerna? Jag är helt ny inom detta så dessa är säkert sjuktdumma frågor men.. :D

Sabina sa...

Ja Daniela, sjukt kul!! Det känns så verkligt nu!

Sabina sa...

Hej Anonym, tack för din kommentar!:) det finns inga dumma frågor! :)
Absolut går det att träna rumpan hemma, det går att göra otaliga övningar hemma bara du har nån viktstång, hantlar eller en kettlebell tex. Många övningar går förstos att göra utan vikt och bara med kroppsvikten, men för att bygga större muskler behövs nog vikter utöver kroppsvikten. Kan göra ett inlägg senare om olika övningar du kan köra!
Protein behövs för musklerna jo, men man behöver inte börja använda proteinpulver för det. Bra proteinkällor är t ex kyckling, tonfisk, nötkött, vit fisk, kalkon, kvarg, keso för att nämna några.
Men som sagt, sätter upp ett inlägg med mer info här om nån dag! Ha det bra! :)

Anonym sa...

Tusen tack! :)