söndag 4 januari 2015

Materiell lycka

Vi har kommit hem från Ikea helskinnade trots det otäcka vädret! Tungt som tusan att stirra på den glashala vägen och miljoner snöflingor som pinar emot bilrutan. Vi kom hem igår vid halv tolv på kvällen, dödstrött men glad för att vi hittade så mycket nytt till vårt hem. Nu är vi två soffor, ett matbord+stolar, ett nattduksbord, mattor, två stora fåtöljer och massa annat nödvändigt rikare! Kommer bli som julafton att packa upp allt. Dock var mitt bankkonto inte riktit lika glad som jag, men di pa säg att man it får naa me se i grave. 

Har också fått mer påfyllning till min kosttillskott-hylla. Vi beställde som vanligt från Myprotein och de har så bra produkter. Köpte vitchoklad proteinpulver, smakade riktigt bra. Men ännu är cookies&cream min favorit, som den sockerråtta jag är ska allt smaka så sött som möjligt ;)

Idag blev veckans sista Cardio gjord samt lite posering. Cardion gick tyngre idag eftersom jag återigen har fått en liten förkylning! troligtvis från allt springande ut och in i butiker igår. håller tummarna att en lång nattssömn ska ta död på de några bacilusker som härjar. 

Förövnings har Viktor och jag skruvat ihop stolar och bord idag. Så nu avslutar denna tös denhär dagen med nya Beck-rum 302! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack för en bra och inspirerande blogg :) jag styrketränar 2 gånger i veckan och löptränar 2 gånger i veckan. Jag funderar om du kunde tipsa om vad jag kunde beställa för protein m.m. eftersom jag vet att jag inte får i mig tillräckligt via maten. Vill helst inte mista mera muskler och vill inte heller sluta med löpningen :) har tänkt beställa från myprotein. Tack ifall du orkar svara:) det är ju en hel djungel det där med kosttillskott och dylikt.

Sabina sa...

Hej och tackar för din kommentar! :) Jadå, jag ska ta och svara på din fråga i ett inlägg! Jaa det kan vara helt ofattbart svårt att veta med alla olika kosttillskott, vilka som är bra och i jämnförelse med priser osv!