onsdag 14 januari 2015

Living the busy but lovely life

Här ska ni få en till liten tjuvtitt in i vårt hus! Men som sagt, inga tavlor eller dylikt har kommit upp ännu innan alla möbler är på sin plats.
Idag när jag vaknade upp kändes det precis som att vakna upp på hotell! Sådär "ååh va sköönt å fräscht *munter och utvilad*! ska vi bara sova en natt till och sen åka hem igen-känslan.." Men nej, för här ska jag få vakna upp varje morgon nu framöver! Huur awesome?! *ou happydance happy happy happydaance*
Shithuusi vårt! Toaletten med andra ord
The masterbedroom eller The love-room..lol nej för min del gillar jag mest Sovrummet,altså där vi soover, djupt,läng å skönt! 
Och så i vardagsrummet har jag fina vita tulpaner, som kära syster kom över med idag! 
Sådär annars då? Morgoncardio 2/3 gjord direkt efter jag slog upp ögonen. (Egentligen vilodag idag men fick kasta om passen de här veckan för att hinna med allt. Planering is the key!) 
Därefter har Viktor och jag fixat hemförsäkring, bankärenden, internetanslutning, elavtal och handlat nödvändigheter. Kvällen bestod av ett sjukt bra rumppass med Emilia och därefter har jag packat upp lite mer lådor. Nu har jag dan på sticko! Tackåhej

4 kommentarer:

Sofia sa...

Va fint ni ha gjort de! :) Lycka till i nya huset och sköt om dig! <3

Daniela sa...

Åh det är ju helt underbart fint :)

Sabina sa...

Taack Sofia!! :) ha det så bra du med! <3

Sabina sa...

Tack tack tack!! :))