onsdag 21 januari 2015

Formcheck

Good Morning sunshines! eller vadå godmorgon.. klockan är ju 12! Har ni sovit gott? inte jag! igår vakade jag sista natten så igårkväll var då igen utmaningen att få tillbaka dygnsrytmen. Hade haft full rulle hela dagen och var supertrött eftersom jag steg upp tidigt på dagen för att kunna somna till natten. Men nej. Gick och lade mig vid 22.30,. vände mig, vände mig åt andra hållet, gick upp och kissa, rullade runt några varv, gick upp och drack te vid kl02 när jag fortfarande inte fått en liten blund, scrollade instagram, försökte somna igen, gick upp ett varv till.. ännu klockan 04 kollade jag på klockan och höll på bli hysterisk! Kunde inte greppa sömnen för fem cent! Nå, efter halv fem nångång fick jag sömn men vaknade 6.30 när Viktor steg upp till arbetet, dock kunde jag somna om och sov två timmar. Fy sjutton vad jag AVSKYR såna nätter! 

Nå, nu är det förbi och en ny dag är här. Startade morgonen med 45 minuter på min nya Stepper! suveränt köp! bränner som attan i rumpan om man fokuserar att stå i rätt position. Har rum för både steppern och crosstrainern uppe på loftet i tv-rummet, så det känns riktigt lyxigt att inte behöva dra till gymmet två gånger om dagen. 

Nu ska jag ta itu med lite städning, ärenden på stan och senare ett styrkepass! Önskar er alla en fin dag! Idag SKINER ju SOLEN tillochmed! Jehoooo!! 

Dagens morgonform. Formen känns relativt bra och fettet har börjat släppa riktigt bra! Vägde mig på måndagsmorgonen för att skicka uppdatering till coachen, hade gått ner -0,6 kg sedan förra veckan så hon ökade lite kcal på mitt nya schema redan på måndagskvällen. Ska ju inte gå ner för snabbt heller, det är ju trots allt 13 veckor kvar! 
Hade en svacka i humöret och känslan över formen på måndagen.. dock efter pepp av coach-Sara var det upprätt, hon är guldvärd! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var kan man köpa steppern?

Sabina sa...

Steppern köpte jag från HalpaHalli i Jakobstad, men de hade bara en kvar efter att jag köpte min. Men kanske de finns kvar i HH i kokkola eller Vasa. :)