onsdag 14 januari 2015

Lovely new home

Här kommer en liten sneakpeak i vårt nya hem! 
Gårdagen bestod av ett styrkepass från moronen, sedan flytt, upp-packning, sortering, bära ut, bära in, bära upp och bära ner, fylla skåp och lådor..som tur var har man en underbar familj och extra familj (viktors), som ställer upp och hjälper till! Guldvärda!
Höll på ända tills klockan 22, då smättade Viktor på en brasa i spisen och så lag vi på bastun. Så skönt att slappna av i bastun efter en sån dag, mina fötter och ben var så packade av vätska så de värkte nåt fruktansvärt (he va ti va klen å pito, ja vejt). 
Sedan sov vi båda så djupt att jag inte tror jag sovit så djupt på vem vet när! Himmelskt skönt i vår nybäddade säng.
Känns härligt att vi fick gjort så mycket igår, nu återstår det att vi får hämta vårt matbord och soffa från Kokkola, och så ska vi köpa två fåtöljer till och sen fixa till uteförrådet. Jaa.. Och börja inreda förstås! Tavlor, speglar och dylikt ska ju upp! Soo much fun!! 
Stormtrivs här! Får så mycket energi härifrån, känner det var ett bra val att försöka köra i vitt-grå-lite svart skala i hela huset! This is going to be great! :)
Kaffepaus mellan flyttandet..
Vår myshörna i vardagsrummet, dock är det inte såhär gult sken på riktit ;) 
Dagens frulle äten från golvet. Morgoncardio gjord. Nu ska det fortsättas röjas upp här! Hörs senare! 

4 kommentarer:

carola ekman sa...

Neee va fint! Du måst lägg upp mycket bilder, du har så fin stil! Varifrån är fåtöljerna? Ser jätte bekväma ut :)

Malin sa...

Åh va fint ni har! :) e fåtöljerna från ikea? De liknar några som vi har därifrån men de fanns inte i vitt när vi köpte åtm :) visa gärna flera bilder när ni har fått i ordning flera rum! Är det ett egnahemshus alltså som ni har köpt?

Sabina sa...

Taaack!! :) jepp bilder kommer upp lite vart efter vi får färdigt!:) fåtöljerna e från Ikea, suuperbekväma ! Å fanns i många fina färger! Rekommenderas starkt!

Sabina sa...

Tack Malin! :) yep dem är från Ikea! Jo är heelnöjd med dem! Stadiga och bekväma! Jeps, mer bilder kommer :) det är en parhuslägenhet på ca 100 m2.