tisdag 10 februari 2015

To do before the big day

Nåja, det mesta inför tävlingen börjar vara färdigfixat. Så här får ni se en "liten" lista av vad som ska göras inför en dag på scenen.

Detta är vad jag och Emilia fått avprickat från våran lista:
- skickat in och betalat tävlingslicens för IFBB
- skickat in anti-drogpapper
- köpt tävlingsskor
- beställt tävlingsbikini, från Selina Bikinis
- köpt team-kläder
- köpt tävlingssmycken (2 armband, 1 ring, 1 par örhängen)
- köpt hårförlängning
- bokat frisörtid till måndagen före tävlingen
- köpt tävlingsfärg:grundfärg, tävlingsfärg, olja samt bikinilim. (dyrt som tusan då det behövs ett helt gäng av varje färg för en tävling)
- fixat ledigt med jobbet veckan före dagen D
- bokat+betalat flyg ner till Helsingfors
- bokat+betalat hotellet under tävlingshelgen
- köpt biljetter till Fitness Classic för att se på tävlingarna dagen före (då två från vårt team tävlar på lördag, Daniela och Niina!)

Ännu att göra:
- åka på teamträff (ser så framemot det!!)
- köpa godsaker till min "äta-efter-tävlingen"  (har redan påbörjat inköpen ;) )
- köpa tävlingssmink
- boka tid till kosmetolog
- fixa rak-prylar
- köpa lösnaglar
- bleka tänderna
- träna, poseringsöva, deffa, komma i tävlingsform och.... tävla..!!

Woppidoo... kändes som att det var en heeeel del som skulle bokas, köpas, fixas och planeras där för några månader sedan, men nu börjar det ta sig. 
Har jag nämnt att det inte är så billigt att tävla i Bikini Fitness? Det kostar verkligen en helmassa slantar. Men för mig är det en investering i ett äventyr, en ny livsstil och en hälsosam frisk kropp! Så det är värt varje euro! Men jag tackar gärna Ja till nån sponsor sedan efter tävlingen! ;)

5 kommentarer:

Sara sa...

Hej!
Det här hör inte till inlägget, men kan du tipsa om bra och enkla magövningar för en som är relativt ny på gymmet? Har svårt att hitta inspiration till att träna magen..
Tack! :)

Sabina sa...

Hej Sara, det kan jag göra absolut, tar och skriver ett inlägg om det. Jag ger då tips på övningar som går att köra hemma men också i gymmet med maskiner! :)

Anonym sa...

Vad använder du för tandblekning?

Sabina sa...

Länge sedan jag var och köpte skenorna så vet inte vad de heter men har tandskenor som är gjorda vid tandläkaren (såndär plastik tandbetts-skenor) som man sätter en gel i (som oxo köps hos tandläkare) och har skenan på under natten. Kostade för några år sedan nått på 100€ per skena, gel-sprutorna kostar ca 20€ styck och räcker några gånger. Denna tandblekningsmetod rekommenderar jag verkligen eftersom det ger verkligen bra resultat redan efter några gånger!

Anonym sa...

Vilken tandläkare rekommenderar du?