lördag 21 februari 2015

Sämsta träningsveckan

Veckans sista pass är gjort och kan därmed konstatera att alla pass för veckan är gjorda, men dock har det varit den klart sämsta träningsveckan i mitt liv utan att överdriva! Dålig energi, förkyld, svag och huvudvärk hela veckan igenom. 
Så passen har blivit lågintensiva och med rätt lätta vikter, vilket har gjort kroppen och psyket bara tröttare. Inte dendär känslan när man får energi av att träna.. vilket tagit rejält på mitt humör. Så träningspassen har inte blivit hundra men har åtminstone skött kosten som vanligt till 100%. Sjukdomar och dylikt kan man ju inte göra något åt ifall de kommer, men kosten kan jag ju iallafall ha full kontroll över och den sköter jag exakt enligt schema, alla dagar, alla veckor och alla månader. 

Förkylningen är kanske på bättringsvägen men imorgon är det helt vilodag både från cardio och styrketräning, så hoppas på att det gör susen för kroppen och att jag är redo för en energisk dunderträningsvecka nästa vecka! Är så motiverad att ge tusen, för viljan och energin finns där bara förkylningen försvinner långt åt.. 

Hursomhelst doftar det ljuvligt i mitt hem. Får min mormor och morfar hit på besök idag så gjorde en hallon-chokladpaj till kaffet. Ser inte förskräckligt god ut men himmelskt doftar det iallafall! Och innehåller bara en massa godsaker så den måste ju vara god. Är iåförsej inte så sötsugen nuförtiden, och har inte varit det heller på några månader. Godis skulle ju klart vara gott men har mest cravings för att äta massa mat av olika slag. 
Har oxo bakat chokladkex som tydligen blev riktigt goda baserad på mina tidigare gästers kommentarer! Det ger en viss njutning att åtminstone få baka söta saker under diet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, träna inte när du är förkyld. Det slutar aldrig bra, bättre att vila. Bättre resultat också i längden.

Sabina sa...

i know, du har så rätt!

Anonym sa...

Alltså man kan inte annat än beundra dig. Hur du klarar att stå och baka massa sötsaker utan att få ens röra dom själv! Här stoppar jag snabbt undan allt sött som ligger framme för jag klarar inte ens av att se på dom..

Sabina sa...

hihi Tack! :) Tjaaa.. skulle jag inte ha en tävling som väntar om 8 veckor eller gå efter kostschema skulle jag absolut smaka på allt jag bakar och även äta gott varje kväll som jag gjorde innan jag började denhär tävlingssatsningen! Men nu lixom existerar inte tanken "om jag skulle ta en bulle idag?" "eller bara ett kex..", eftersom jag inte ska äta annat än mina matlådor så blir det naturligt att sötsaker och övrigt inte tillhör min mun ;)