tisdag 17 februari 2015

Fastlagstisdag

Hellou boys and girls! Eller finns här några läsare av det manliga könet? Anyway, är jag nyss hemkommen från heldag i jobb, styrketräning och cardio. Har dragit på mig en förkylning från bröllopet och har lite sjuk hals och är snuvig, så har kört passen efter pulsen och lyssnar noga på kroppen för att inte överanstränga den så förkylningen blir värre.

Igår var det fullt upp så hann inte blogga för en sekund. Dagen bestod av morgoncardio i 60 minuter, jobb 10-16:30 och därefter styrketräning och efter det var jag så gott som slut. Tvättade lite kläder och ordnade upp lite i hemmet tills klockan slog 22 och jag damp ner i sängen och slocknade ganska fort. 

Nu har jag jobbat två dagar på mitt nya arbete, dock är vi ju i startgroparna ännu så jobbet har bestått av att plocka upp varor och städa. Men restaurangen börjar ta form och imorgon ska vi grundstäda och förhoppningsvis börja inreda lite! Blir superkul! I slutet av veckan planerar vi att kunna börja provbaka pizzorna och se hur köket fungerar! Ah, gissar det kommer vara lite utmanande att gå runt i jobbet i nybakad pizza doft! Men om 9,5 vecka ska jag äta mig i matkoma av pizzorna! :) 

Nu ska jag slappa resten av kvällen.. juste, det är ju fastlagstisdag idag! Gillar inte överlag bullar men fettisbullar är ju nog något av det godaste i sötväg! Himmel vad jag längtar att få äta en bulle med nutellafyllning och masssssssor av hårt vispad söt grädde! Nån här som är hungrig och snål månne? Okokok nu får jag sluta drömma och prata om mat! Pusshej!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klart det finns manliga läsare, du e grym! :)

Sabina sa...

Ah, så KUL! :) Tack!!

Anonym sa...

Var jobbar du nu?

Sabina sa...

Jag jobbar nu på en ny pizza restaurang i Jakobstad, Mr.Bank heter stället! :) Vi öppnar 4.3! :)

Anonym sa...

Intressant! Var? Kommer det i nya bankhuset? :) har helt missat det, har ni haft någon reklam om det? :)

Sabina sa...

Jo i samma hus där Nordea fanns tidigare. Bredvid klädbutiken Code! :) Nej vi har inte marknadsfört det ännu men idag lag vi upp en Facebook sida. :)