torsdag 5 februari 2015

Energifylld, vilodag och filmtips

Asså, även denna dag är humöret på topp och energin likaså! Dock har jag vilodag från styrketräningen idag så energin får gå till att pyssla i hemmet och lite planering inför systers bröllop. 

Men en del av energin gav jag till morgonens cardio. Hinkade in bcaa blandat med en multivitamin-brustablett (rekommenderas-så gott) och slängde in några pre cardio piller. Sen var det bara att köra på. Drog till gymmet idag för omväxlingsskull, men insåg hur himla mycket mer tid går åt bara med att packa träningskläder, ombyteskläder, duschgrejjer och frukost. Dessutom är det ju mycket mysigare att få äta sin frulle hemma med tända ljus och eget kokat kaffe. Men cardion gick bra, pulsen upp i halsgropen, och trotsade den brännande träningsvärk i rumpan från gårdagenspass. 
Alltid lika underbart att ha sådär fruktansvärt sjukt fastän det värker, men då vet man att man gjort ordentligt och rätt. Klart man inte alltid har träningsvärk fastän man kört sig slut och gjort rätt, men på något sätt blir det mer tydligt att man gjort sitt bästa när musklerna värker.

Igårkväll avslutade Viktor och jag dagen med att kolla filmen The maze runner. Rekommenderas absolut! Ifall man gillar The hunger games så gillar man denhär filmen. Lite liknande upplägg. Spännande action, och man vet inte alls hur den ska sluta. Filmen finns t ex på swefilmer.com. 

Aja ska nu mysa i soffan tills V kommer hem från jobbet, efteråt bröllopsplanering. Magen är nu full av kyckling, potatis, nötter och avocado, kan väl inte bli skönare just nu?

Inga kommentarer: