fredag 13 februari 2015

Flex Friday

Hello there havregryn! 
Ska tjata lite om min dåliga nattsömn ännu.. alltså det verkar som att jag antingen inte sover alls under nätterna eller så får jag en 12 timmars nattsömn, det finns tydligen inget där emellan för mig längre. Iallafall ville inte sömnen infinna sig inatt heller, alla tankar om morgondagens bröllop rusade i knoppen. Har jag alla papper? all rekvisita för programmen? hur ska jag prata, rolig eller seriös.. när ska jag stiga upp och säga det där och det där..  jaa. Försökte skriva ner mina tankar och även slappna av och tänka att det inte sker någon förändring mer under natten fastän jag lämnar tankarna för några timmar. Men nej, hjärnan fullspeedad! Så kan bara ana hur det skulle vara att va bruden själv.

Klockan ringde på 8 och jag var trött i huvet men släpade rumpan ur sängen och ställde mig på vågen, härligt, en riktigt låg morgonvikt! Humöret blev gott och jag fick energi till att köra veckans sista cardio. 

Sådär annars har jag varit och kollat till mitt nya arbete och så och hälsat på finaste Malena för att ge en liten alla hjärtan dags-gåva. Nu ska jag dona på lite i hemmet innan jag ska till Jeppis Gym för att köra ett helkropps-pass! Ser så framemot att slita i lite vikter!
Nåt mer en så hade jag inte på hjärtat för tillfället. Hoppas ni får en skön helg! 

4 kommentarer:

Sofia sa...

Din kropp är to die for! Snyggt jobbat :) vad anser du om bröstoperationer med tanke på att det är så vanligt bland de som tävlar i b.la. bikinifitness..?

Sabina sa...

Ahhh TACK tack tack så snällt sagt! :)) Ja bröstoperationer är ju väldigt vanligt bland de som tävlar inom bodybuilding, och speciellt då bikini fitness. Jag är varken för eller emot plastikkirurgingrepp, huvudsaken är den att de som väljer att operera sig (oavsett om det handlar om bröst, näsa, ögon, mun..etc) gör det för sin egen skull och inte för någon annans. Och så tycker jag kanske man inte ska göra en operation enbart för att man ska tävla inom bodybuilding, eftersom man har brösten i många många år men man kanske inte tävlar inom fitness om tio år?. Så jag tycker personen som tänkt göra en operation vill göra den oavsett tävling eller inte, och enbart för sin egen skull. Det är såpass vanligt nuförtiden så tycker inte det är så stor grej.

Anonym sa...

Jag läste föregående kommentar och började fundera ifall du själv skulle kunna tänka dig göra en bröstoperation?

Sabina sa...

Ja som tidigare skrivet så tycker jag det är upp till var och en ifall man vill förändra något i sitt utseende, sålänge man gör det enbart för sin egen skull och inte för att försöka se ut på ett annat sätt i någon annans ögon. Så jo jag skulle kunna göra en operation om det är något jag är missnöjd över och vill förändra. :)