fredag 6 februari 2015

Fredagskänslor

FREDAG, förmiddag och det är SOLIGT! ååååh så härrrrlit! Jag har saknat dig solen. En väldigt lugn dag har börjat här, steg upp vid 8 och städade det sista i huset som lämnade kvar från gårdagens veckostädning. Kokade kaffe och gjorde i ordning min frukost. OCH, tände en brasa.. och det måste observeras att jag lyckades få det att brinna! (det händer inte ofta). Njöt av min frukost, som jag gillar att experimentera lite med nu som då för att den ska kännas lite lyxigare ibland. 

Ni ska veta att under diet så börjar man uppskatta såna småsaker som man annars inte skulle ägna en tanke åt. Som t ex bra kokad gröt, med en halv skopa vitchoko protein som jag blandade ut med en halv skopa vatten så det blev som en vitchokosås(!!!). hällde det sedan över gröten tsm med en skvätt WF chokosås. Jaa.. allt ätbart uppskattas, och varje gram av det! 

Idag är inte mycke måsten på schemat. Ska göra lite ärenden, färga mammas hår, sätta upp ett par krokar och hyllor på väggarna så tv-rummet börjar ta form och jag får börja sätta dit lite detaljer. Ja och sedan ett styrkepass mot kvällen - looking already forward to it! Känner mig laddad på fredagsenergi! 

Have a great day!!! :)

2 kommentarer:

Niina sa...

Va underbart att någon annan skriver att dom uppskattar de små sakerna, som ett brinnande doftljus till exempel <3

Sabina sa...

AAa men så e de ju! De e ju de små sakerna som gör vardagen värdefull! :)