måndag 30 mars 2015

20 days out

Nu stiger jag på tredje sista veckan innan scenen!! 20 dagar kvar! Fatta så lite?! Det har börjat dyka upp lite varierade känslor nu såhär nära tävling. Har varit väldigt lugn de senaste veckorna men nu börjar nervositeten komma och så känns det lite som att jag gärna skulle ta tävlingen snart, typ denhär veckan, eftersom min vikt och form är där den ska vara (bortsett från den skillnad vätsketömning och laddningen gör), men muskel och fett-mässigt. Därför känner jag mig redo nu, dock inte redo att stiga på scen poseringsmässigt ännu, den ska nötas ett x antal gånger. 

Ihelg fick jag njuta av en halv refeed day vilket satt riktigt bra! Åt mig riktigt mätt och njöt av all god mat. Dock var jag svälld återigen dagen efter och fick springa och kissa stup i kvarten! 

Har jobbat hela helgen så idag är jag ledig. Ska foodpreppa, fixa teamtröjor, träna ben, dra X bodyfit-pass på gymmet och åka till min mor och sy in min tävlingsbikini lite. Så lite ett som annat denna lediga dag. Och jo, ska oxo försöka hinna vila lite på dagen, -order från coachen, att börja ta det lite lugnare. Men det är en svår omställning att tänka att " vila lite emellanåt".. eftersom sedan jag började med bikini fitness-resan har jag varit inställd på att de sista veckorna kommer jag gå på som en duracellkanin från morgon till kväll. Men nu ska jag försöka låta kroppen återhämtas lite och inte stressa, så en liten tankeomställning får jag börja med här nu, dock inte mig emot. 

Dethär blir nog oxo den sista formbilden jag bjuder på innan tävling! But stay tuned! 

Ha en fin dag kära läsare! Puss&Kram

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej Sabina. Vi känner int men min kompis rekommenderade din blogg åt mej en stund sen o nu har ja läst typ ett år bakåt. Din livsstil e intressant o ja sku vila fråga några saker om den. :) Du tränar ju väldigt mycke utan ordentliga vilodagar. Säger int kroppen emot o får du int känsla att nee nu måst ja vila o hoppa över en dag att inte brinna slut sej? Hur sku dina träningsvecka se ut utan tävling? Hur många träningar o vad eller sku he vara mera som 'idag känns de kul me bodycombat'. Sku du planera va du sku göra? Och kosten då. Du tränar ju så myki att int säkert sku du va större me 'helt vanligt hemmamat' o goda saker när de känns så. Om de int känns så helatiden. :D Eller sku du vara lika noga med va ska ner. Ska du göra en tävling nu bara eller kommer du att fortsätta me de länge? O sen en löjligt fråga men ja har fundera den. Ja förstå att du har alltid tränat o varit smal men int styrketräning så myki, eller har ja fel? Nå iaf alltså dina byxor som du har had tidigare. Rymms di på ännu pga att du har fått så stora lår o rumpa (fina). :D Tack för dej som inspirerar mej att orka träna mera. Du är grym; Lycka till me tävling. :)

Anna sa...

Och ursäkta min dålig svenska! :)