söndag 12 oktober 2014

Nordic fitness expo

Hallå där! Viiiilken helg!! wow säger jag bara.. den har varit fullspäckad med program varje timme och så himla kul! Har därför inte hunnit blogga, men kommer berätta mer om helgen under kommande inlägg. 
Vi åkte ju som tidigare skrivet, till tammerfors i fredags och sov en natt på hotell där. På lördagen blev det shopping (hittade massor med fint!!.. och skulle ha hittat för sisådär flera hundra till men nånstans måste man sätta stopp för sig själv). Efteråt körde vi ner till Lahtis och såg på Mens Pro, Bikini fitness Pro och Nicole Wilkins championship! Vilka atleter.. oj oj oj så supersnygga, utstrålning till månen och tillbaka, massor av folk och feelisen på topp! Min tränare Sara Back tävlade i sin debut på Bikini fitness Pro och gjorde så bra ifrån sig! Hon hade helt klart den bästa fysiken så ibland förstår man inte hur domarna tänker. Men hon placerade sig på en tredje plats vilket är hur bra som helst! Hon tävlade bland annat mot Michelle Lewin, Margrett Gnarr, Christine Faere, Anna Virmajoki och många fler fina atleter. 
Min andra tränare Camilla Back tävlade i Nicole Wilkins och tog oxo hem en tredje plats, helt superbra!! 
Jaa.. motivationen steg om möjligt ännu mer för min egen träning, och jag hade sån adrenalinkick bara av att se Sara och Camilla på scen! :D Jaa.. svårt att beskriva med ord men det var en fantastisk upplevelse att se! 
Supersuddiga och dåliga bilder, men att fota med telefon från 30 meter från scen och adrenalin ut till fingertopparna så kan man inte förvänta sig skarpare bilder ;) Bättre en inget iallafall. 
(här nedan, Sara bredvid Anna Virmajoki, och där bakom Christine från Norge och bredvid henne Bikini fitness pro vinnaren från Usa.. men namnet hann jag aldrig uppfatta :P )
Bikini fitness Pro

 (Sara andra från vänster.. helt klart den bästa fysiken! )
Vinnaren av Mens Pro! Så massiv så man knappt kan tro sina ögon!!
Mens Pro
Nicole Wilkins Champ. . Camilla där i ljusgrön bikini och självaste Nicole i mitten där i svart klänning!  Wow alltså!
Body Fitness, långa klassen. Elin Hassel längst till vänster i grön bikini.

Nu till gymmet för veckans sista pass rumpa och bröst, (gårdagen var vilodag) NU ger vi järnet!!!! Woop woop!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tawna Eubanks tror jag hon heter, tjejjen från Usa alltså :) /fialisa

Sabina sa...

Jo helt rätt, kollade upp det idag så det var hon! :)