måndag 27 oktober 2014

Join the party

I lördags firade vi min kusin Joakims 30års dag (han med den snygga brottar-outfiten) med en överraskningsfest. Vi började med att träna tillsammans, ett Bodypump pass vid Studio Z. Riktigt roligt att träna tillsammans med kända rumpor. Svett, skratt och krystande kom fram under passets gång. Efteråt drog vi till en stuga vi hade hyrt, för att bada bastu och äta gott. Tortillas och tacogömma var på menyn, hela 6 kg maletkött gick åt till våra hungriga magar. Vi är både ett träningsglatt och matfriskt släkt! ;)
Vi började med en uppfriskande havtornsdrink innan bastu samt en smoothie gjord på kvarg, kokosmjölk, frusen ananas, proteinpulver, havtorssaft även där, och jaa nånting till var det säkert i den smoothien, men god var den!
Efter maten hade kusin Johanna bakat en väldans fin och god tårta. Aijaa vad det smakade bra med mat och tårta efter träning och bastu! Sedan var hela schacket trötta och mätta så vi satt och pratade dittan och dattan tills klockan 00, och då var man redo för att inta sovposition. En lyckad överraskningsfest! :)

5 kommentarer:

Emma sa...

Ser ut att ha varit en toppenrolig kväll, synd att jag och Oskar inte kunde komma! Tänkte dö när jag såg Jockis outfit! :D h. Emma S

P.s. De e kul å följa med din blogg. Lycka till med träningen!!

Sabina sa...

Ja det var en superrolig kväll! Jaa synd ni inte kunde komma.. så sällan man ser er så det sku ha vari kul att träffa er! :)
Åh va kul att höra du tycker de, tack så mycke! :) Lycka till själv med ditt tränande!

Emma sa...

Jo, jag hörde av gänget hemma att de va en lyckad tillställning me supergod mat (liknande tacobuffé serverades här idag faktiskt, mums!)!
Tack själv! :)När är det annars du ska tävla och ungefär när börjar den lite tuffare dieten? Säkert har du skrivit om det men mitt minne e int de bästa ;)

Sabina sa...

Jag ska tävla i april nästa år (2015), så två månader "offseason" ännu innan den hårda dieten börjar, som pågår då ca 16 veckor innan tävlingen! :)

Emma sa...

Okej, ska bli spännande att följa med! :D