fredag 25 november 2011

Julklappsinsamling

Imorgon är det lillaJul, hur kul som helst! :) Har idag påbörjat att fixa till lite Julklappar till behövande barn här i nejden! Det är roligt, tar inte lång tid, kostar inte mycket och gör förhoppningsvis ett litet barns jul lite bättre! Gör några paket ni också, så har ni gjort månadens goda gärning! :)

Här får ni läsa mer:
JOULUPUU – julklappsinsamling för behövande barn i Jakobstad, Pedersöre och Larsmo i åldern 0-18 år. Lördagen den 10.12 kl.9-16 på Gågatan

Det finns många barn i nejden som inte skulle få julklappar i år utan hjälp utifrån. Jakobstadsnejdens Juniorhandelskammare ordnar en julklappsinsamling i samarbete med våra församlingar inkommande lördag. JOULUPUU-insamlingen arrangeras för 3e året i följd och har visat sig vara en uppskattad ljuspunkt i tillvaron. Diakonissorna känner varje familj, ensamstående och barn som har det svårt i juletider och delar personligen ut paketen åt de som behöver dem allra mest.

Alla julklappar – gärna färdigt inslagna - mottas med glädje! Julklapparna ska vara nya men stort som smått är lika välkommet. Vi tar emot era gåvor i vårt jultält på gågatan (Storgatan/Nordea hörnet).

Man kan även föra julklappar direkt till Jakobstads församlingscenter varje vardag v.50 kl 9-16.

Hjälp till att sprida julglädje!

Inga kommentarer: