torsdag 2 april 2015

Påskägg

Det börjar vara nära nu kära vänner! Energin finns kvar och humöret likaså! Jobbar ännu hela denna vecka och nästa vecka, men sen ledig under tävlingsveckan. Vilket är nödvändigt eftersom jag har bokat frissa, kosmetolog och sånt, och så kommer vi köra vätsketömning och kolhydratsladdning, då skulle det vara lite komplicerat att jobba inom servicen. 

Veckan börjar småningom lida mot sitt slut och jag har 1 morgoncardio kvar och 2 styrkepass. Det är så nära tävling att jag nu kan räkna hur många träningspass och jobbdagar det är kvar! Helt ofattbart! Men jag är så redo! 

Det är ju påsk i helg förresten! För min del blir det nog bara påskägg i form av äggvita, chokladpåskäggen får vänta och ätas tillsammans med julkonfekten efter tävlingen ;) snaaaart snaaaart... hihi. 
Imorgon är jag ledig från jobbet, så ska starta dagen med cardio och rygg-pass, sen kommer Emilia, Niina och Linda till mitt och vi ska mysa med kaffe och prata av oss om våra tävlingsförberedelser och allt som hör till. Blir superkul! Enkelt att bjuda hem ett gäng fitnessatleter på kaffe, behöver inte tänka på vad jag ska bjuda på haha. 

Bild från gårdagens frulle som intogs vid gymmet efter cardio och plyo. Smakar alltid lika magiskt! 

Cardion gjord med lätta ben (smorde in dem med tigerbalsam igår och det gjorde susen!), frullen i magen och matlådor gjorda för resten av veckan. Ska strax dra till stan och inhandla lite nödvändigheter innan jobbet kallar. Kram på er kära läsare! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Tack för en jätte inspirerande och bra blogg!
En fråga som jag undrar över, vad skall du ta med till tävlingen och äta efteråt?
Glad påsk på dig!:)

Sabina sa...

Tack så jättemycke! :) Aaaah det jag ska ta med mig till att äta efter tävlingen är helt klart en gigantisk stor makuuni godispåse och min paradis-konfektask! De två sakerna är det godaste jag vet! :D Sen kommer vi åka till nån restaurang och käka middag efter tävlingen men där har jag inte så stor skillnad på vad jag får. Det är godiset jag väntar mest på ;)
Glad påsk till dig med!