måndag 13 april 2015

first day of the Final prep week

Viiiilken start på veckan! Den började inte riktigt som jag tänkt mig, eftersom, Emilia och jag skulle kl.10 till frissan för att färga, klippa och sätta i löshåret.. och klockan 9 meddelar frisören att hon fått magafari! OMG! Paniken flög i oss och vi började fundera vilken frissa i jakobstad med omnejd kan ha en 5 timmars ledig tid för oss båda.. helst idag! Ja.. vi kom ju på att de flesta frisörer har dessutom stängt på måndagar! Ännu mer panik rusade i kroppen. Men efter några telefonsamtal hade Emilia hittat en frisör som kunde ta emot oss båda på onsdag! (HUH!) . Så vi fick planera om dagen lite. 

Började med att handla allt för resten av veckan, mat till nästa måndag så man har något gott att äta dagen efter vi kommer från helsingfors och slippa börja med att åka och handla då. 
Efteråt körde vi till gymmet och poserade och körde igenom det SISTA benpasset, som gick hur bra som helst, energi och pump hade vi gott om. Därefter rakade vi hela kroppen.. som tog en timme. Djiiis att det kan vara så jobbigt att få bort all vinterpäls! :P 

Sen bakade vi världens bästa kaka - chocolate oreo fudge cake, som vi ska äta efter tävlingen! Det blev minsann ingen hälsokaka.. haha.. kladdkakebotten med oreokex, 500 gram chokladfudge på det, och 300 gram godis ovanpå! :D Snabbt in i frysen för att slippa se den! 

Därnångång emellan har vi oxo färgat min utväxt, planerat morgondagen, ätit matlådor och hinkat litervis med vatten och sprungit och kissat typ femtielva gånger :D (vi gör ingen kolhydratstömning men litervis med vatten+salt ska vi fylla på med). Så nu börjar man känna sig som en vattenballong som strosar omkring och fryser rejält (beror på vätskepåfyllningen). 

JAA men det här är ju bara för KUL!! :D Nu ska jag slänga upp benen i soffan och göra ingenting resten av dagen (bara dricka vatten, kissa och käka), nu är jag slut men hög på adrenalin! :) 

Ha en skön kväll gott folk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet du ännu ifall de går att streama tävlingen? :)