tisdag 7 april 2015

12 dagar, and feeling great!

Hallååå däär! :) måste skriva av mig lite! Är på så gott humör och energin bara flödar! Vaknade utvilad, jobbet gick finfint och träningspasset mer än bra! Hade sjukt bra energi (nästan lika bra energi som på offseason!), fick bra kontakt och pump! Skulle ha kunnat köra flera pass på raken idag (dock hade jag bara ett pass idag), hög på motivation och energi! Den höjda nivån på energin beror nog på ordentlig nattsömn, massa kolhydrater som jag fått till på schemat och även motivationen att det bara är 12 dagar kvar till tävling!!! :D Känner mig på topp! 

Kunde aldrig ana att det skulle bli "lättare" ju närmare tävlingen jag kommer! Hade för länge sen ställt in mig på att jag kommer gå som en zombie de sista veckorna innan tävlingen vilket gör att det känns nästan fel att vara så här energifylld och alert! Jag har haft veckor och dagar då det varit riktigt tungt, känt mig orkeslös och sliten.. men de dagar tänkte jag att det kommer komma dagar då det känns ännu tyngre och ännu mer slitsamt.. men nu inser jag att de dagarna var nog de tyngsta under denhär dieten och de är förbi för länge sedan. Det har inte kommit de dagar då jag ville ge upp fastän jag räknat med att de skulle komma.. vilket känns sååå knasit, nästan olagligt att det känns såhär underbart att vara 12 dagar från scen! Men det får jag bara vara himla glad för, att min kropp svarat så bra på coachens kostschema och träningen. :) Får bara hoppas på att min fysik går hem hos domarna!

Bild från förra veckan.. ni vet, ni får inga formbilder innan tävlingen! ;) 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man streama tävlingen nånstans på nätet? Vore såååå kul att se dig, men har inte möjlighet att komma,dit...

Sabina sa...

Hej, måste säga att jag har faktiskt ingen aning.. men ska försöka ta reda på, så meddelar jag här på bloggen ifall det finns! :)

Anonym sa...

Tack:)

Anonym sa...

Hej. Tycker att du gjort ett otroligt jobb och skall vara stolt över vad du har åstadkommit med din kropp. ÄR själv intresserad av denhär livstilen.Funderar ofta över hur mycket kolhydrater man kan äta men ändå bli "fit" med synliga muskler, och är havregrynsgröt i så fall ett bra val?? Behöver dock tillägga att jag inte är ute efter att forma min kropp som på tävlingar men bara att se vältränad ut med definerade muskler. Tacksam för svar och lycka till med tävlingen.