torsdag 16 april 2015

3 days out

Det närmar sig med stormsteg!! Dethär blir nog det sista inlägget innan tävlingen. Så ska summera lite vad som blivit gjort och vad som komma skall! :) 

3 dagar från tävling och veckan har gått väldigt snabbt! Har haft massor med roligt program. Har varit till Cosmetique och fått färgat fransar- och bryn samt gjort vaxning. Igår satt jag en helmassa timmar hos frisören och fick klippt håret samt satt i löshåret, blev supernöjd! Frisören tyckte nog att Emilia och jag åt väldigt ofta och sprang och kissade stup i kvarten, men håret fick vi fixat efter många vattenflaskor och wc-besök ;) 

Igår var även det sista tömningspasset gjort, har endast haft 3 styrkepass (ingen cardio överhuvudtaget) denhär veckan så kroppen har hunnig återhämta sig bra stressmässigt, men ordentlig träningsvärk har jag däremot haft i varje liten muskel efter träningspassen. Har som sagt inte gått på nån kolhydratstömning så energin och humöret har varit bra hela veckan. 

I förrgår däremot hände det som inte får hända.. nämligen ena remmen på poseringsskon gick av! Tur i otur att den inte gick sönder väl på scen, men känns lite nervöst att ha skorna vid skomakaren nu. 
Vi har också provsminkat oss med det riktiga scen-sminket och blev riktigt nöjda med vårt resultat! Vi fick hjälp av Emilias syster Linnea som är Mary Kay konsult och hade på klart om vad vi ska börja med och vilka penslar vi ska använda för vad. Superbra hjälp fick vi av henne! 
Idag har jag foodpreppat 19 matlådor för helgen, samt 7 lådor för idag, packat klart resväskan och poserat med Emilia. Resväskan är fylld med mjukiskläder, smink, smycken, tävlingsfärg, bikini, sovkläder osv.. OCH MASSA GODIS till efter tävlingen! :D aaaaah.. makuuni och paradis-konfektask. Löv it! 
Humöret och feelisen kunde inte vara bättre just nu! Allt är gjort och nu är det bara det roligaste kvar! 

Ska gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom det är väckning strax över 3 inatt, och därefter flyger jag och Emilia till Helsingfors och checkar in på hotellet. 
På fredag gör vi sista rakningen av kroppen samt börjar sätta på tanningen. På lördag ska vi och kolla då våra teamkompisar Niina och Daniela tävlar i Bikini fitness i juniorklassen. Och på söndag gäller det för min och Emilias del. Vi kommer tävla efter kl.15 nångång, så vi har bra tid för att fixa oss innan men säkert en lång väntan innan vi får ta för oss av scenen. 

Är såå redo och sååå taggad! Det här är det roligaste jag varit med om i mitt liv.. och det är bara början!! :D Och känner sån djup tacksamhet över allt stöd jag fått och alla lyckönskningar av familj, vänner, bekanta och obekanta- betyder så mycket!! NU KÖR VI!! 

11 kommentarer:

nicoline sa...

Lycka till! :D

Anonym sa...

Stort lycka till!! Du förtjänar att vinna hela tävlingen! Shit vilken viljestyrka du har och vad du har kämpat! Men vilken plats du än skulle hamna på är du en vinnare och så hoppas jag att du känner själv också :D Var har du hittat dom där chipsen på bilden förresten? Har aldrig sett dom förut :D

Elin sa...

Lycka till!! Kommer sitta i publiken o hejja på er båda ;)

Emma sa...

Lycka till och njut av din dag! :) Du har verkligen jobbat stenhårt! :)

Jenna Bast sa...

Lycka till! :) hejjar på dej! :)

Jenna Bast sa...

Lycka till! :) hejjar på dej! :)

Anonym sa...

Stort lycka till! ;)

Jenny Johansson sa...

Lycka till! :)

Sara sa...

Stort lycka till!!! :)

Nina Kasslin sa...

Stort LYCKA TILL Sabina! 😊 👏

Sabina sa...

TUSEN TACK för alla era sina pepp-kommentarer! :D (hann nog läsa dem innan tävlingen ;) )Stor kram till er alla! :)

Pop-corns chipsen köpte jag fårn Citymarket i Jakobstad! Rekommenderas med dipp till! ;)