tisdag 21 april 2015

En MAGISK helg!

Hej på er kääära läsare!! :) Vilken maaaaagisk helg det varit! Helt obeskrivligt, men ska försöka sätta lite ord på de känslor jag känner! 
Ger er en lite kortare uppdatering nu, så får ni en mer detaljerad senare. 

Jag tävlade i längdklassen -168cm mot 22 andra strålande tjejer! Det bara glittrade runt alla och alla var verkligen superfina. Jag hade ett hårt motstånd, flera som tävlat förut, var kända från tv-program, modeller osv.. Och fastän man såg alla medtävlanden backstage så var verkligen svårt att veta innan vi skulle upp på scen hur det skulle gå. 

Här är en bild strax innan jag ska upp på scen för första ronden! Var lugnare än jag hade förväntat mig, men otroligt taggad och kände mig strålande vacker och mer redo än nånsin! :)
Här tillsammans med min partner in crime Emilia och Victoria (de tävlade i samma längdklass, -160cm). 
Vi gick upp först alla 22 tävlanden, och därifrån valdes 15 styckna ut. Och jag var en av de 15 som slapp vidare... Det firades med coach Saras Oreo-kaka backstage! Så god!! Så med munnen full av choklad väntade jag på att slippa upp på scen igen... :D
Av de 15 tävlanden valdes sedan 6 styckna ut till Final.. och jag var en av dem!! Emilia slapp också vidare till Final, så här var vi höga på endorfiner och adrenalin.. eller kanske choklad? :D En underbaaaar känsla! Det bara kittlade i hela kroppen! 
Sen steg vi 6 som sluppit till final upp på scen för att göra vår T-walk (som görs en åt gången upp på scenen, i cirka 30 sekunder). När alla gjort sin T-walk tackade vi för oss och gick backstage igen några minuter. Därefter var det prisutdelning. Jag kammade hem en 3dje plats i min längdklass och Emilia en 2a plats i sin!!! 
Dethär har utan tvekan varit den bästa helgen i hela mitt liv! Så utmanande, spännande, roligt, lärorikt och lyckad!! 

Efter tävlingarna åt vi smörgåsar som vi tagit med från hotellfrukosten, choklad och godis tills vi kom till Tammerfors och stannade där med min familj för att äta hamburgar-måltid och dricka limsaaa! 
Och sen fortsatte våra munnar att tugga godsaker ända hem.. haha.. 

Som sagt ska ni få en utförligare berättelse när jag hunnit summera helgen! 
Denhär veckan får vi äta och träna fritt, så en god frukost bestående av smörgåsar, ägg, yoghurt och mysli ligger i magen och strax blir det jobb! :) 

Den här underbara upplevelsen skulle inte ha varit möjlig utan den bästa coachen Sara Back, bästa vännen Emilia, min klippa Viktor, Team Trifinity, min älskade familj och vännerna!! 

Vill också TACKA ER ALLA SOM PEPPAT, STÖTT och SKRIVIT SÅ FINA KOMMENTARER här på bloggen, FB, sms, ringt och kommit personligen och visat sitt stöd! Jag är evigt tacksam! Så en stor bamsekram till er alla!! :D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Stort grattis till din 3:e plats den var du verkligen värd :)

Anonym sa...

Har du nå videoklipp från när du e på scenen? :)

Sabina sa...

Tack!! :D

Jo har nog filmsnuttar från scen, ska sätta upp dem här inom snar framtid! :)