onsdag 8 april 2015

Ny leksak, och lite tankar för dagen

Jaa..så sitter jag här igen och bloggar. Men tänkte att jag kan ju passa på blogga när jag har tid för det, och när jag har något att komma med ;) Nästa vecka tror jag inte jag kommer sätta så mycket energi eller tid på att blogga så.

Ska nämligen presentera min nya leksak i köket : en köksgrill! Fick den bland annat, av pappa till inflyttningspresent. Provkörde den ikväll då jag foodpreppade. Och hej så bra den är!! Det behövs inget fett eller liknande som det ofta behövs i stekpannor för att det inte ska fastna. Fettet som kommer från maten (t ex laxen) eller vätskan, rinner ner i den lilla stuprännan som ni ser på bilden, superbra juh! 

Grillade lax och kyckling och det gick mycket snabbare än när man steker eftersom det kommer värme både uppifrån och nerifrån, dessutom får maten en härlig knaprig yta, precis som från vanliga utomhusgrillar. Så denna grill får 5 stjärnor av 5 möjliga! Imorgon ska jag testa grilla zucchini i den! Nu blev det riktigt roligt att foodpreppa igen! :) Sådär annars har jag spenderat min lediga dag med att strosa runt lite på loppis, handla mat, fixa jackor som ska tryckas med logon på, städat hemmet och tränat igenom det sista vanliga rumppasset innan tävlingen (var tvungen att köra igenom det idag eftersom jag jobbar på lördag då gymmet har öppet). 
Tränade som vanligt med min trogna vän Emilia och det gick hur bra som helst, pigga och glada flängde vi runt mellan övningarna. Nu återstår endast ett rygg-biceps pass kvar och 2 morgoncardion för denhär veckan, heeelt ofattbaaaaart! Kan seriöst inte fatta hur nära det är nu! 

Men skönt är det att få låta kroppen återhämtas ordentligt innan tävlingen, jag har ju ändå tränat och dietat bort strax på 10kg under dessa 16 veckor, så återhämtning sitter fint även om jag gärna skulle köra lite extra pass här nu bara för att jag har energi och motivation! :) 

Nu ska jag mysa med min sista matlåda och kolla serier! Puss & Kram! 

2 kommentarer:

Läsare sa...

Får man fråga din vikt? Du inspirerar med din energi! :)

Sabina sa...

Tack så mycket! :) Skulle kunna säga vad jag väger och vad min vikt varit under resans gång men med risk för att få onödiga åsikter så vill jag åtminstone inte i nuläget skriva ut det. För vikten är bara en nummer, det är formen som räknas :) Men kan ju säga så, att jag började i somras med en vikt, gick upp några kilo under offseason och ligger nu på en lite för låg vikt, så ska gå upp lite inför tävlingen ännu. (offseason-onseason skillnaden är lite på 10kg skillnad, men om man jämför med min startvikt från i somras så är skillnaden mindre).