fredag 7 september 2012

Underbart

Har ikväll varit på BodyAttack! Så otroligt KUL och TUNGT!! Men hade mycket energi så det var den perfekta träningen för idag!
Efteråt blev det tjejmys vis Alexandras med Sarro och Pisa. Massa härligt tjejsnack! Tack tjejer! :)
Imorgon är det Vasa och skolan som gäller. Väckarklockan kommer att ringa om mindre än 6 timmar. Kanske man borde försöka fånga sömnen nu så man orkar upp imorgon! :)

Och så lite fitsporation på det! Sov gott!



5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du bra tips på hur man ska komma igång med träningen efter förkylning?

När börjar du träna igen? Febern borta? Näsan slutat rinna?

Känns som all motivation rinner ner i sanden när man MÅSTE vila

Sabina sa...

Om man blivit förkyld så är det verkligen viktigt att VILA och att låta kroppen få bli HELT återställd innan man drar igång träningen igen. Annars finns det risk för att det återgår till det samma och du får vänta på att bli frisk dubbelt så länge.
När du tror du är nästan frisk så kan du kolla din vilopuls, är den högre än normalt så är du troligtvis inte helt återställd.
Annars är det att känna efter att alla krafter kommit tillbaka och du känner att du har mer energi än att "bara" sitta i skolan/ arbeta", du känner alltså att du har överloppsenergi och orkar göra mer, inte bara vill.
Sen är det också viktigt att börja med lugna pass, inga hårda pass där det kräver maxpuls.
När du känner att du börjar bli helt frisk kan du testa med ett gympass, inget cardiopass, och känn efter hur mycket din kropp har att ge.
Efter en förkylning brukar jag få sånt sug efter träning under alla dagar som man är förkyld så jag bara längtar att få träna igen, därför brukar inte jag behöva något skilt pepp, men så där annars brukar jag se på inspirationsbilder, läsa motivations citat och läsa fitness och träningsbloggar, då får jag ännu mera kick! :) Och så vet och minns man ju hur härligt det är under och efter ett bra träningspass, sök efter den känslan och få lusten tillbaka. Se förkylningsvilodagarna som en vila för att du ska komma tillbaka starkare en någonsin ! You can do it! :)

Sabina sa...

Och .. Tänk på VARFÖR du började!

Anonym sa...

Tusen tack för dig, väldigt bra svar :)
Motivationen är det ingen brist på för att bokstavligen klättrat på väggarna när man varit tvungen att vila fastän man skulle helst ha velat springa i löpspåret. Gjorde som du sa och testade med ett styrkepass nu efteråt, så småningom ska man väl kunna börja med lite flåsigare träningsformer:) Tack annars för en suverän blogg, du levererar!

Sabina sa...

Tack för de fina orden, roligt att höra! :) Lycka till med din träning!