tisdag 21 februari 2012

Shoppat träningskläder!

Hej på er! Har varit i jobb hela dagen så har inte hunnit blogga. Vi fick in massa nytt och fint och vi ändrade om lite i butiken. Tragiskt nog var det min sista arbetsdag vid SevenRoses eftersom jag bara är kvar i vasa denna vecka. Men blir troligtvis lite jobb där igen efter sommaren. Det blev en bra sista arbetsdag! :)

Efteråt gick jag och shoppade träningskläder för ca 200€! (träningskläder får man alltid köpa eftersom det är viktigt att man har bekväma träningskläder som man känner sig snygg och trygg i för att träningen ska bli roligare och därmed bättre!) Gick till Sportia och testade löpskor, hittade ett par New Balance, hoppas verkligen de blir bra att springa med när de kostar skjortan! Hittade också ett par NIKE träningsbyxor som man får supersnygg ass i, samt en träningstopp och en träningbh. Träningsövredelarna är från Gina Tricot, blev överraskad när jag såg att de har börjat sälja träningskläder där men också superglad för det är ju lite billigare än i Sportaffärer! Nu flödar verkligen träningsmotivationen, den är på topp!

Published with Blogger-droid v2.0.2

6 kommentarer:

Anonym sa...

Precis precis;)! Vaa fräscht, snyggt! Å nicea färger! Kram syssan

Sabina sa...

JAA de e di snyggaste! :D Bara man blir lite brun nu så ere nästan perfekt kanski :P

Anne-Lie sa...

Jag har New Balance och är riktigt nöjd med dom :)

Alexandra S sa...

Jag e supersuper nöjd med mina new balance! Köpte dom på mattson i jeppis för ett år sen då de hade en specialist på plats, han guidade mig till de perfekta skorna. Jag kommer aldrig att byta till ett annat märke!

Saknar dig vännen <3 (om 3 veckor kmr vi hem)

Sabina sa...

Åh va bra, då tror ja nog ja gjo rätt som to ett par ordentliga löpskor, så man int måst köp ny varje år. :) Saknar dej med massor! snaaaart kommer ni hem! :)) <3 Kram!

Sabina sa...

Vabra, ha hört mång som sejr de märke e di bästa skorna så tänkt kanske de bäst att sats i riktigt bra skor nu så int man föstör fötterna å knäna me dåliga skor. :)