måndag 22 mars 2010

frisyrer

Brudar:


Kan lätt konstatera att Rihanna passar i alla olika frisyrer, det är inte många som passar i långt till mycket kort och allt där emellan. Alltid lika snygg!

Korta frisyrer ser fräscha och snygga ut! Men måste fixas varje dag, det går lixom inte bara att sätta upp i en hästsvans.

Rihanna med rak och lockig page, stilit!

Långt lockigt hår är alltid snyggt! Här är två olika varianter på lockar. Skruvlockar, och lite mera relax volym vågit hår.

Det har varit ett tag nu inne att ha en fläta som omringar ansiktet eller går tvärs över pannan. Det är snyggt, ser lite oskuldfullt och hippie ut.

Den blonda frisyren ser frisk och härlig ut, men kan vara svår att hålla snygg.

Eva longora har haft alla olika hårfrisyrer.. en del snygga andra inte. Jag tycker hon passar bäst i halv långt till lång hår eftersom det får hennes ansikte att komma mera till rätta.


KILLAR:

Konstit nog tycker jag att det är snyggt när pojkar har långt hår, och har t.ex i en hästsvans.. men dock måst personen i fråga ha en sån ansiktsform att det passar. Alla pojkar passar inte med långt hår. Men Beckham gör.. lätt!

Dehär 80-tals frisyrerna är snygga och rockiga. Tråkit att det är så några som har såna här frisyrer.. mer sånt åt folket :P

Men ibland är det nog supersnyggt bara att killar har kort snaggat hår, antingen med en liten rakad detalj eller helt rakat. Me like! huuh.. andas emellan..

Och så är det ju också snyggt att killar har klippt till en frisyr, men det kräver ju att killen orkar fixa sitt hår då för annars ser det bara galet och ovårdat ut.

mmm.. snyggt dethär också! ;)

Nästan alla frisyrer är snygga, det är ju snyggt ifall en person har en frisyr. Annars ser det oftast bara tråkigt och vardagligt ut. Men det är klart, man orkar ju inte fixa sitt hår snyggt varje dag, det nöter ju också mycket på håret. Om man vill ha snabbt och hållbar volym ska man använda Volym Master, kostar väl där runt 50-60 euro nu. :) Och bäst att satsa i en bra plattång från en frissa ifall man använder plattång varje dag, annars sliter det nog ut håret om man använder en såndär 30 euros plattång från en matbutik.

Inga kommentarer: