tisdag 30 juni 2015

Crossfit och pannkaka

Nytt träningsschema och kostschema är igång från den här veckan. Fick lite mer mat ännu på detta schema innan vi kollar när vi kör igång dieten. Som det ser ut nu blir det en diet på 10 eller 8 veckor. 

Själv känns det nog som att jag skulle gärna börja dieten nu.. men måste påminna mig själv att min coach vet, och jag måste bara lita på henne, som jag gjorde sist! 

På tal om träning så lurade min arbetskollega Emilia med mig, Viktor, Emilia och Linda med på att testa ett Crossfit pass! Så i söndags testade vi på ett pass som kallas "EVA", dvs man gör 5 varv av : 800 m run, 30 kettlebell swing med 20kg och 30 pullups. När man gjort ett varv kör man bara på och fortsätter genast med det andra varvet tills alla fem varv är gjorda. Piuuuhh vad det var tungt!! Pullupsen var ju helt klart dödstunga.. och ville bara ge upp efter första varvet. Men fixade passet och är mer en stolt över mig själv över att ha klarat 150 pullups under ett träningspass! :) 
Och på tal om mat så ska jag tipsa om en god frukost som jag slängde ihop i söndags till mig och Viktor. Det finns ju tusen olika varianter på att göra en god proteinkaka/pannkaka/mugcake/bowlcake osv.. Men har iallafall märkt att vill man göra en pannkaka blir det mycket bättre i ugnen ca 15-20 minuter än i micron några minuter. Bättre konsitistens blir det i ugnen. 

Hursomhelst gjorde jag denna variant på 2 dl havregryn, 4 äggvitor, 150 gram blåbär, 1 tsk bakpulver och lite vatten. Vispa ihop allt med en handvispel, förutom blåbären (vill man ha den ännu godare så lägg till en banan och ett helt ägg). Häll sedan i en lämplig bakform och strö över blåbären och in i ugnen på ca 175-200 grader i 15-20min. Ät med kvarg som du smaksätter med stevia drops! Delisch! :) 

Med andra ord har det varit en superskön helg blandat med arbete, ledighet, träning, matlagning, cheameal, villaliv, sol, sovmorgon, kaffe och film. Great! 

Nu ska jag kila till jobbet, har en fullbokad dag idag! Ha en fin dag! :) 

1 kommentar:

sexleksaker intimleksaker.com sa...

Har köpt Kamagra utan problem på www.intimleksaker.com
Rekommenderar SEXLEKSAKER www.intimleksaker.se
Herbal Medicine www.naturalpharmacy.eu
SEX SHOP www.sextoyonlinestore.com