fredag 8 mars 2013

Morningcardio

Good morgon! :) ledig idag som sagt,men skippade spinningen och satsar på löpbandet idag istället! Here we go! :) ha en underbar dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Du har en jätte bra blogg och sprider en massa inspiration! Jag funderade på några saker :) Vad äter du för gröt på morgonen? Använder du dej av några pulver, före och efter träningen? Isåfall vilka? Ha en trevlig helj :)

Sabina sa...

Hej, Tack så jättemycket för din kommentar, roligt att höra!! :)
Jag äter havregrynsgröt gjort på vatten, (1 dl havregryn, 2dl vatten), i det blandar jag 1 skopa proteinpulver efter gröten är färdig, lägg till lite vatten ifall gröten är för tjock så proteinet binder samman med gröten. Till det lägger jag frukt, bär eller nötter!
Jo som sagt, jag tar dagligen proteinpulver, på morgonen och en shake efter träningen. Jag använder också prestationshöjare innan styrketräning, finns att beställa från t.ex fitnessguru och fitnesstukku,jag har just nu NO-Xplode men har inte ännu kännt någon häftig effekt av den,så den kanske inte fungerar på mig, det varierar från person till person. Och så tar jag även kreatin (ökar styrkan och muskeltillväxten) :) Hoppas du också får en fin helg! :)

Anonym sa...

Janå om du vill vinn på fusk så..!

/Mallanbrallan

Sabina sa...

.. Mallo.. -__- de int fusk, de bara lite som en hjälpande hand ;)

Anonym sa...

Tack så mycket för dina svar! Kämpa på, du är duktig :)