lördag 21 augusti 2010

Händelserik lördag

Äntligen hemma och arbetsdagen är över.. och klockan är redan så himla mycket, men vad gör det. Händer kanske inte så mycket mer ikväll ändå, så är det när man arbetar en hel helg. Men det får man ta, alla helgar behöver inte vara lika händelserika, behöver pengarna jag får också så nåt måste man ju välja bort. Man kan inte vara överallt på samma gång. Fick idag också höra en trevlig komplimang av en av våra klienter, Hon tyckte jag är "så glad och energifylld och passar utmärkt till det här arbetet". Det är ju alltid trevligt att höra :)
Men nästa vecka + helg är jag ledig, dååå händer mycket! En dag flyttar vi sakerna till Vasa, och så är det ju venetiansk på helgen! Trevligt med stort T! :) Så kanske bra med en lite lugnare helg nu.
Ska göra något att äta åt mej nu och sen får jag se vad som händer.. Hoppas ni får en skön kväll!

1 kommentar:

michaela fagerudd - FOTOBLOGG sa...

Nåmen tack ska du ha :) Faktum e ju att de igentligen int alls e så svårt att göra någo i photoshop, bara man ha ''lekt'' lite å testa sig fram så bruk de nog rulla på :) Själv e ja int så insatt, liksom man kan ju göra så huvudlöst mycki saker! allt från A-Ö men ja kör nog ba på de enkla^^ (kontrast,färg osv) :)