måndag 31 augusti 2015

Villa-avslutningen och träning

Hallå där fruktbitar! Hoppas ni njuter av det sista fina vädret denhär sommaren. Man känner höstens dofter i luften och jag älskar det! Hösten är bara för underbar.. solen lyser och det är relativt varmt på dagarna men mörkt och mysig på kvällarna, så skönt! 

Ihelgen firade jag villa-avslutningen med familjen vid villan. Vi spelade spel, badade bastu, åt GOD mat (hade mitt refeed-meal på lördagen och jag kunde inte fått godare mat!), vi hade pulled chicken, beef och älgkött med sallad och pitabröd! Jaa.. sen sköt vi också lite raketer och njöt av lugnet och de fina lyktorna som lyste i mörkret. 

Absen gillade den extra mängden maten och jag mådde som en gud! 

Imårse efter frukosten drog jag till gymmet och körde ben + cardio. Kände att jag var utvilad både fysiskt och mentalt och kände mig positiv och motiverad! Så passet gick suveränt.. bra energi och kontakt till musklerna.. det blev ett såndär enodrfin-pass som man blir alldeles lycklig av! 
Nu är det bara ynka 18 dagar kvar till NFE i Jyväskylä och lite mindre än 6 veckor till FM i Lahtis! Jag känner mig redo och blir faktiskt mer motiverad för att tävla desto närmare tävlingen jag kommer. Förstås är motivationen och energin lite från och till från dag till dag men nu känner jag att det är mer positivt en negativt/tungt om dagarna. Det ska faktiskt bli så himla kul att få stå på scen igen! Men ser SÅ framemot att få släppa kostschemat och vågen efter tävlingarna.. mitt huvud behöver verkligen en längre paus från att planera in varje mål. Och längtar också efter dendär spontan-känslan att kunna köpa en glass till kaffet, eller gå på lunch med vänner, eller njuta av ett glas vin en fredagskväll.. och SÅKLART längtar jag mest till en stor fet makuuni-godispåse..you know me! ;) 
Men tills det kör vi hårt och ger allt ända in till mål nu!! SÅ lite kvar!! :D 

Idag har jag också foodpreppat cirka 2,5 kg kyckling och 2 kg nötkött, lax och grönsaker.. Gillar att STORpreppa ibland och frysa ner kyckling/kött så man inte behöver steka och ha på ugnen varje gång man ska foodpreppa. 

Nu kom min kille hem från jobbet så nu ska jag kila till honom och höra hur hans dag varit! :) 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du förklara för mig vad "villa-avslutning" är för något? Vad är det ni avslutar? Ser supermysigt ut iaf.

Sabina sa...

Åh haha absolut! :D Här i Österbotten i Finland har vi en tradition där vi firar och tar ut det sista av sommaren.. vi firar den sista helgen i Augusti-månad och i våra sommarstugor = villa. Villa-avslutningen kallas också venetsiansk. Vi skjuter raketer, äter gott, badar bastu och firar.. lite lika som man firar Midsommaren bara att med fyrverkerier ! :)

Anonym sa...

Gud va härligt... året behöver verkligen fler liknande "högtider" o fler anledningar till att fira o ha kul tillsammans :)