fredag 18 september 2015

1 day out !!

HEJ! Ska slänga snabbt upp ett kort inlägg om hur helgen ser ut. Igårkväll gjordes sista kroppsrakningen och därefter började vi med att lägga några lager färg. Emilia kom hit och målade och vi båda blev så taggade när vi kände doften (eller lukten som en del nog skulle säga) av tanningen. Den har en speciell stark lukt men som man blir van att dofta eftersom man har på sig den ett par dygn när man ska tävla. Så tan-doften ger mig positiva och glada känslor. :) 

Natten blev sömnlös fastän jag var trött och lugn.. men huvudet taggade nog till för mycket under kvällen så jag låg raklång för att inte röra mina armar eller ben i kroppen (då blir färgen fläckig), låg där och stirrade i taket. Gick upp och kissade i en kopp ett par gånger, scrollade instagram och fick nog att ligga när Viktors alarmklocka ringde vid 6. Så steg upp med honom, drack kaffe och började packa ihop väskan för helgen. om 3 timmar åker vi med bil iväg till Jyväskylä där vi checkar in på hotellet, går på inregistreringen för tävlingen och sen sätter vi några lager färg till. Därefter hoppas jag att jag får en skön nattssömn. 
Imorgon is THE DAY! :D Cirka kl.15/16 tiden startar Bodyfitness och Bikinifitness tävlingarna!! 

Formen känns riktigt bra nu, igår ännu kändes jag lite väl västlig och benen lite som korvar, har jobbat hela veckan och jag förstår varför coacher rekommenderar att vara ledig under tävlingsveckan.. just för att man inte har så mycket energi, benen blir alltför packade med vätska med fysiskt arbete och man har en heeeel del som ska förberedas under veckan. Men det har nu börjat släppa och jag känner mig tight och redo! Känns också som om jag har mer former nu än på förra tävlingen, mer fyllighet och inte så tanig. Det känns bra och jag hoppas min fysik faller domarna i smaken! :) 

Jag gör inte dethär enbart för att vinna och vara bäst, utan för att utvecklas som människa och jobba hårt varje dag för att nå mina drömmar! För att utmana mig själv, lära mig att ha tålamod och disciplin. Och att bli en bättre version av mig själv för varje dag som går., och: Ge aldrig upp! It´s You vs You!

Kram Sabina

Inga kommentarer: