torsdag 20 mars 2014

Be you!

Dagens tanke,
Ordspråket "live the life you love, love the life you live" ville jag utveckla i lite fler ord. Nuförtiden är det för det första så mycket press vad man ska göra, hur man ska se ut, va man ska äga,.. För det andra, stress för allt vad man ska hinna med och vad man borde klara.. och för det tredje, alla förbaskade måsten i vardagen, att många inte njuter av livet de lever här och nu. 
Utforma ditt liv till ett liv Du tycker om och trivs med. Sluta att göra saker som andra tycker du ska göra om du inte vill göra det. Sluta äta mat som man "ska" äta bara för att man läser här och där "abs are made in the kitchen" och det ska vara en kycklingfile och broccoli.. Inte snellmans grillkorv med potatismos och gräddsås. En stor del av vårt liv handlar om att äta för att vi ska överleva, men bara för det behöver vi inte tvinga i oss små nyttiga portioner gjort på sådant man inte gillar. Ät sådan mat du tycker om och njuter av att äta. Träna inte t.ex på gym bara för att det är största innegrejjen just nu, ifall du inte känner glädje av det. Det finns så många olika motionsalternativ, och nyckeln är att hitta den träningsform man själv gillar och blir glad av. På så sätt får du oxo då ut mer energi av det. Umgås inte med människor som utnyttjar, suger energi och kräver saker och ting. Spendera tiden med människor som man glädjs av och glädjs med, sprider energi och som man blir älskad av för just den man är. 
Alla har vi någon förebild, men försök int leva deras liv, skapa dit eget liv som du trivs med. Annars kommer hela ditt liv gå ut på att jaga någon annans liv och inse att det aldrig kommer bli precis lika. Vi är alla unika och därför ska vi oxo skapa vårt liv på det sättet som gör oss lyckliga, "be yourself, everyone else is taken". Och, vi ska inte glömma att ha mål och drömmar att sträva efter, det är det som får oss att se framåt, utvecklas som människa och att kämpa vidare.

Peace✌



Inga kommentarer: