söndag 19 september 2010

Söndag

Hej alla bloggläsare!
Robin åkte just härifrån för att spela fotbollsmatch och senare har han ishockeymatch som jag ska åka och kolla på ikväll. Men först ska jag ta det lugnt, fara och hälsa på mormor och morfar och gå ut och gå lite.
Gårkvällen spenderades hos min syster med gott folk och senare till Friends som sög åsneballe! Men var där bara för att vi skulle vänta på skuts hem igen :P Men det blev en bra kväll, lugn och skön.
Ska nu se vad som kommer från TV1000, de sänder ju gratis denhär helgen, de kommer ju typ hela tiden nåt som man vill se på :P kanske man måste skaffa de kanalerna? eller blir man en soffpotatis då? Denhär veckan tar vi TVn till Vasa, great! Alexandras tv som vi får låna, tack snälla Alexandra! Den kommer vara mittpunkten i vår lägenhet! :)
Ha en skön vilodag idag!

5 kommentarer:

Dilan D sa...

fin blogg (:

Anonym sa...

Great me tv:n! Men vad ska vi ha den på? Sku behöv nån liten pall eller nåt tv bord eller nånting? :)

Alexandra sa...

Hoppas den funkar bara, den har ju fått cementdamm i sig då dom renovera på Södermalmsgatan fast den va skyddad. Först funka den int, men sen då den hade stått orörd en stund så funka den, men int HDMI uttaget. Därför köpte vi ju ny tv, Macken kan ju int leva utan HDMI uttag för han måst ju spela playstation :P Sen har den ju stått i garaget sen februari :/ Men vi hoppas på att den funkar! :)

Sabina sa...

Alexandra: Jaa hoppas verkligen den fungerar! :) Men får se då men om den ha funka efter renoveringen å om de bara HDMI uttaget som int fungerar så gör de ju int nå :)

Sarro: ja måst ta mitt bord me ti vasa så har vi de på de.. blir ba himla myki ti bära bort sen från vasa o_o :)

DilaanD: Tacktacktack! :))

Tina sa...

Sv: Ja precis. Tack så mycket! =D