måndag 30 november 2015

Förkyld och mellis

Hej på er! 
Shit vad bloggen lämnat åt sidan.. men ska uppdatera er lite om hur vardagen ser ut just nu för mig. 
Äter, tränar och mår kan man väl kort sammanfatta det. Styrketränar 4-5 pass i veckan och kör som förr uppdelat muskelgrupperna per pass. Har oxo varit med på Trail running två gånger. Trailrunning betyder att vi varit och sprungit i skogen på vandringsleder, på kvällen i kålmörker med bara pannlamporna på. SÅ himla kul! Man ser inget annat än en meter framför sig. Sprungit genom lera, över diken, skuttat i halvmeters hög snö, över hala stenar och upp och nedför berg. Verkligen den kulaste cardio jag varit med om! Kroppen känns härligt uppfriskad och slut efter ett pass och man är fylld av frisk luft och endorfiner- man känner att man lever. SÅ härligt att sedan komma hem och få ta en varm dusch och äta en ordentligt mål mat! :) 

För tillfället är jag dock förkyld.. kände av en förkylning förra veckan på torsdagen och på fredagen kom väggen emot. Sjuk halv, hosta, snorig och huvudvärk! Gah, fruktansvärt frustrerande, men om jag ska vara positiv kan jag ju bara konstatera att jag inte varit sjuk på 2 år. Så nångång ska det ju komma. Men kurerar mig med finrexin, citron-te, burana och vitaminer för fullt så snart är jag på benen igen. Har jobbat helgen så det kanske inte gjorde förkylningen bättre, men idag är jag ledig och ska försöka bli helt frisk. Har SÅ träningsabstinens redan, 3 dagar utan tärning nu och jag håller på att klättra på väggarna! 
Emilia och jag har gjort ett nytt träningsschema som vi började med förra veckan, dock hann jag ju inte med alla pass innan förkylningen kom. Men ska bli så kul att testa på ett lite annorlunda träningsupplägg! Bigger, better and stronger är målet! :) 

Nåväl, har dock fått julpyntat och städat hemma. JULEN är ju snart här! SÅ kul! Bara snön nu som fattas.. 
Ska också tipsa om ett så gott mellanmål,  GRANATÄPPEL (Ja, får inte nog av granatäppel.. så gooooood!) och casein blandat med lite vatten/mjölk på kvarg. Förståss äter jag nog mer än så till ett mellis för det räcker ju ingenstans ;) Och ofta blir denhär kombinationen som efterrätt till middagen eller lunchen på vardagarna också. 

Ha en fin dag så ska jag nu börja söka igenom recept, det börjar kännas att det är dags för lite bakning snart! :) 

Inga kommentarer: