torsdag 16 juli 2015

Måste-ha-behov

Hej där kära läsare! En ny dag är kommen.. en ledig sådan dessutom. Ska försöka ta vara på denhär dagen och inte göra så mycket.. men som det ser ut nu så har jag en del att göra. Måste spara på mina krafter för det blir intensiva dagar framöver ska jag berätta för er. Jobbar hela helgen och sedan är det Jakobsdagar veckan därpå, vilket betyder att det kommer vara jobb troligtvis varje dag och en hel del fart på under jobbtimmarna kan jag gissa. Så nästa veckas dagar kommer troligtvis se likadana ut: sova, träna jobba, sova, träna, jobba.. men ser framemot Jakobsdagarna, att se glada människor och att det för engångsskull händer något i stan! :) 

Igår efter jobbet åkte jag och Viktor för att kolla in nya telefoner. V köpte en ny i förrgår och då blev ju jag såklart sugen på en ny oxo.. Hittade en telefon jag ville ha och kände att jag behövde den NU. Ni vet endär känslan när man bara måste få köpa något nytt och kan inte vänta en dag för att fundera på det.. Så glad gick vi till kassan och bollade hit och dit om abonnemang, pris och paketinnehåll.. jaa klockan var fem före stängning och han i kassan ville nog bara åka hem. Så både han och jag blev smått stressade och jag kände att jag inte längre visste vad jag sa att jag tar. Nå, det hela slutade med att jag köpte en telefon och valde ett abonnemang MEN fick ingenting hem! Nä vet ni jag får ett meddelande i slutet av månaden när jag kan hämta telefonen ... Ou maj gaad vad confused och besviken jag blev! Telefonen hade de ju där framför ögongen på mig så kunde jag inte bara få den... måste ha den nu! :D Haha jaa.. så gick tomhänt därifrån.. Så vi åkte sedan till VM sport och Mattsson och kollade in nya cyklar. Ja nu behövde tydligen jag och Viktor en ny cykel påvar, kom vi på. SÅ nu är jag cykel-sugen och bollar från och till om jag ska åka och köpa en idag. Som tur kunde jag åtminstone hålla mig från att köpa en cykel förhastat igår! 

Summa summarum känner jag bara att jag är värd något materialistiskt nu eftersom jag varken har semester eller någon resa inbokad detta år heller.. Nått måste jag ju få! ;) 

Anyhow körde vi sedan strykepass på gymmet. För mig var det hamstrings, vader och abs på schemat! Bästa hamstringsövningen jag vet är i Smith-maskinen (som på bilden), ha vikten på hälarna och fokusera på att dra upp stången med baklåren.. bränner underbart när man väl har hittat kontakten!
 Fick till en sjukt bra träning och svetten sprutade. Efteråt avnjöt jag min kvällsmiddag ute på terassen här hemma i lugn och ro.. hörde fåglarna kvittra, solens strålar smög sig igenom trädtopparna och det var vindstilla i luften. Skönt så. 

Nu ska jag dra till gymmet och sedan uträtta en hel del som jag inte kommer hinna med nästa vecka. Dock får jag pricka av foodpreppandet för det har jag redan gjort idag! Let´s make this day the best of it! :) 

5 kommentarer:

Emma sa...

Hej! Vilken typ av cykel har ni funderat på? Jag har skaffat en MTB å den e ja jättenöjd med för man kan åka varsomhelst och behöver inte planera rutten så mycket. De e ju klart att de går hårdare med landsvägscykel, men de begränsar ju en lite!

Sabina sa...

Hej! :) Ah, vi har funderat på en hybrid cykel och eventuellt av märket Trek. Har inte köpt nån ännu ska ta å testa en MTB! Tack för tipset! :)

Anonym sa...

Kan definitivt rekommendera en hybrid! Passar långdistansare o funkar prima även off road på grus. Har cyklat många många många mil på min hybrid o aldrig haft punka! Kan tyvärr mina kompisar med racing cyklar inte säga haha.
Hur går det med kosten? Skulle vara himla kul/intressant att läsa hur en dag ser ut. Blir det mycket mat-prepp o lådor?

Emma sa...

Ahaa, en hybrid låter inte illa, då får du ju det bästa av två världar :D Det går säkert lättare med en sån på landsväg jämfört med MTB, och bara man skippar tokkörningen på gumpiga skogsstigar så kan man väl cykla på de flesta underlag! Du får skriva ett inlägg sen om de blir aktuellt :) å Trek e ett himla bra märke!

Sabina sa...

Tack för era kommentarer om cykeln, är själv inte så insatt i cyklar så det är bra att höra att hybridcyklar är ett bra val! :)

Jotack det går bra med kosten, följer schemat till punkt och pricka.. dock lite jobbigare denhär gången med cravings.. men jag ger åtminstone inte vika för dem.. :) Jo fixar matlådor två gånger i veckan, så äter ur mina matlådor varje dag precis som jag gjort nu i över ett år hehe. Men jess kan absolut sätta ett inlägg om hur en dag kan se ut! och skriva lite mer om kosten! Tack för era kommentarer! :)