söndag 8 december 2013

Livet rullar på

Hej på er! länge sen! Livet rullar på, min vardag består nu just av träning, arbete, träffa nära och kära, och så göra saker som hör julen till,.. samt 8 timmar sömn där mellan varven. Alltså, jag har inte problem med att fylla dagarna med program, tacka vet jag min kalender! :)
Idag har jag haft ett mycket bra ben-rump träningspass med Emilia där vi fick fram- och baklår att skaka och rumpan att brinna! ;) Strax ska jag till jobb för nattskifte.
Så härligt att julen snart är här! Mörkret, tända ljus, mys och kalla kinder när man är utomhus! Och så älskar jag känslan att komma in till ett varmt gym fyllt av människor som tränar och svettas, en varm dusch efteråt och sedan stickasockorna på. Jag har kommit fram till att jag tycker vintern är bra mycket trevligare än sommaren.

Tack för idag, nu ska jag fixa mig till jobbet! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! :D

Jag undrar vad allt du instruerar på ditt gym? Och hur blev du egentligen instruktör? Jag är själv jäääätte intresserad av det men jag tror jag skulle balla ur helt med alla människor man ska leda :)

Sabina sa...

Hej! :)
Jag leder pass som spinning, X Bodyfit (liknande som crossfit), bodypump och abs´n butts pass!
jag hade tränade 1 år på Jeppisgym när de lag upp att de söker fler insturktörer, då anmälde jag mig som intresserad och fick bli instruktör. Har gått några helgkurser för spinningen och crossfiten.
Om du är intresserad ska du absolut kör på det! Sök! Man är väldigt nervös till en början men vänjer sig snabbt och blir bekväm med sin nya roll. Du får så mycket energi av att få dra träning för glada svettiga människor och självförtroendet växer efter varje pass man dragit! :) Kör hårt!