onsdag 29 december 2010

Trött i huuve

Gokväll ! Kom nyss från arbetet, har bara hunnit duscha nu. Är så jävla trött i huvudet då det är så mycket ljud i cafét! Porslin som klingar, munnar som pratar, babysar som gråter och diskmaskinen som går.. huuh. Men imorgon igen men dock lite kortare dag, 9,30-17,30 :) Bra att få cash men tänker iaf inte slösa dem på reakläder! ska ränsa klädskåpet istället, då brukar man hitta kläder som är nya, oanvända och bortglömda! :P

Snart är det nyår, trevligt! Men mindre trevligt när jag tänker på vad jag ska lägga på mig! Hoppas det inte är -20 för då fryser man ju ihjäl med klänning!

Neeh ny måst ja kääk nånting ! See you bitches!

4 kommentarer:

Emilie sa...

Eftersom de är RAW-food så tillagas inte maten. De är bara blanda och mixa som behövs (: många av ingredienserna är de samma hela tiden så har man bara basen hemma är de nog lätt som en plätt!

Pisa sa...

Tjooosan :) har no blivi bjudi till tinas på nyåret. Så ja tror vi far tiid. Va ska ni gööör då? :D

Saray sa...

Inget blir värre än förra juldan, (eller va de nyår) då vi gick hem till mitt i -25, djupsnö och tunna strumpisar! Du hadd ju till och med pumps du! Vi dog ju nästan!

Sabina sa...

Jone på juldan plumsa vi ju i djupsnö hem, de va hemskt! Men vi gick ju hem ti ditt på nyår också men då gick de bättre fö mej fö då had ja ju träffa Robin å va så hög på de så kännd nog ingen kyla då :D