onsdag 28 augusti 2013

X bodyfit

Halå där! Hösten börjar ta över sommarvärmen, känns i luften och mörkret som faller på rätt tidigt om kvällarna. Skönt så. Gillar lite kyla och mörker, mer syre i luften och man sover bättre. Kanske sover lite för bra ibland, har iallafall kännt mig tröttare än vanligt nu de senaste veckorna, men det kan bero på många saker. 
Hursomhelst, ikväll är det spotlight eller kulturnatten som det också kallas, i Jakobstad.. inget jag däremot kommer att delta i eftersom jag ikväll drar mitt första självständiga JG X bodyfit pass på JeppisGym, klockan 19.15-20.00, kom meeed och svettas! :) X bodyfit är ett högintensivt pass som inkluderar hela kroppens muskler samt kondition, passar för alla eftersom man gör efter sin egen förmåga. Ska bli kul! :)

Har två nätter i arbetet kvar denna vecka vilket är så himla skönt, att få uträttat lite privata ärenden dagtid och sen under venetiansk få umgås med vänner och familj på villan, superbra! 

fredag 23 augusti 2013

Andjakt

Ut på första andjakten med min jägare Viktor, fast jag är med mest som moraliskt stöd och picnicansvarig ;)


tisdag 20 augusti 2013

Pics from IISEE

Två bilder från IISEE skolningen i Vasa, så svettigt kul det var! :)



söndag 18 augusti 2013

Slut på energi

Har nyss kommit hem från Vasa. Idag var det väckning lite över 6:00 och sedan en heldag med teori och inomhuscykling för att få IISEE licens. Det har varit en mycket lärorik,intressant och rolig helg men är fullständigt trött i både kropp och knopp. Har sovit för få timmar och tränat för många. Men nu är den skolningen över och jag har IISEE-pro licens! :) Resten av kvällen kommer att spenderas raklång på soffan tills nattmörkret kommer. Imorgon är en ny arbetsvecka så inatt ska jag sova åtm 9 timmar! :)

lördag 17 augusti 2013

skolning

Lets´s go! Morgonmålet är i magen och träningsväskan packad! Nu drar jag och Carolina som också är instruktör på JeppisGym, till Vasa för IISEE spinningskolning hela helgen lång! :) Lite nervöst men blir så kul!

onsdag 14 augusti 2013

Instruktör

Jaaaaa har ju glömt skriva häär vad som händer inom snar framtid Den 26.8 drar JeppisGym höstschema igång och då börjar jag som instruktör där!! :) kommer att dra spinning, bodypump och Crosstraining (samma som crossfit bara att det är olika namn!) Ska bli såå kuul, spännande och intressant att börja med något nytt! Kommer ju förstos fortsättningsvis ha mitt arbete på Luna Familjecenter kvar för de som undrar. :)

Bild på JeppisGym instruktörer. (Bild lånad från JGs hemsida)

måndag 12 augusti 2013

Six Deuce

Har kommit hem från en helt fantastisk minisemester i sverige med Viktor. Vi bodde hos Pamela och Marios vilket var så himla kul eftersom man så sällan numera ser Pammen, så vi hann ta igen lite! :) Vi har shoppat mycket men insåg igår när jag packade upp att endast ett par tights är av "vanliga" kläder, och resten är träningskläder! :D Hittade helt enkelt inget fint av vanliga plagg att köpa eftersom det känns för sent att köpa sommarkläder och för tidigt för höstens inkomna kläder, men träningskläder är alltid färggranna, bekväma och så kul att köpa så det hittade man hur mycket som helst av! :) Byxorna på bilen är däremot inte från Swe utan de beställde jag på nätet innan jag åkte, Sixdeuce eller 62gear som de oxo hittas på, är ett par träningsbyxor av superkvalite! Och idag när jag värmde upp på löpbandet med dessa byxor och mina nya Nike Freerun kändes det som att jag skulle ha kunnat springa i evigheter, blodcirkulationen på topp och fötterna lindade som i grädde! Helt perfekt! Fick träningsmotivationen på topp igen! :) 

tisdag 6 augusti 2013

Gratäng

Har haft en fruktansvärt stressig dag idag. 11timmar jobb, gymplanering,packande inför morgondagens resa till Sverige, städa och kokat mat. Hursomhelst blev min gratäng mycket god! Förkokade grönsaker (morot,potatis,broccoli,blomkål och potatis) och lag det sedan i en ugnsform och slog till skinka och ostgmatlagningsgrädde samt ost ovanpå och sedan in i ugnen 45min! Såå gott!! :)

Goodmorgon

Hej på er! Glömmer lite bort att blogga när det har varit så vackert väder de senaste dagarna,men vem sitter nu inne på datorn då heller? Började jobbet ovanligt tidigt idag, klockan 6 redan! Mina ögon var verkligen inte vana vid att stiga upp vid kl5 och inte heller att försöka få sömn två timmar tidigare. Men imorgon är det ingen tidig väckning och inte heller något jobb som kallar utan jag och viktor åker till Sverige och är borta till söndag! Blir så fruktansvärt skönt! Ska baara vaara och njuta och hälsa på Pamela och Alexandra och några fler! :) skoj!! 

torsdag 1 augusti 2013

Sommaren när den är som bäst

Att vara ledig på en solig dag och få vara frisk är väl något av det bästa! Förra veckan fick jag njuta en dag på villan vilket var väldigt behövligt för både kropp och själ. Ändå ser jag faktiskt framemot lite kyligare kvällar när man får krypa under en filt framför tv eller brasa och ha tända ljus på bordet! :)