måndag 29 juli 2013

Never give up!

Hej! Först måste jag konstatera hur skönt det är att Jakobsdagar är över och att det är ett helt år innan de kommer igen. Självklart behöver man ju inte stressa och befinna sig överallt bara för att det är Jakobsdagar men det har varit något roligt program hela tiden och man har velat träffa familjen och vänner så då har det blivit att man helst skulle ha klonat sig och kunnat befinna sig på två ställen samtidigt :) 

De senaste dagarna har jag också syndat rejält med många cheatmeals och 3721 kg godis etc.. känns som om jag har misshandlat min kropp. Så nu blir det riktig mat på regelbundna tider och inget fuskätande! Är svälld som en vattenballong av all vätska från veckan som varit och det känns som man gått upp 5 kg! :) Men nu är det bara att starta om, det är långsiktiga mål jag jobbar på med min kropp så även om man faller för frestelsen nu som då är det inte hela världen bara man sedan tar sig i kragen och återgår till sitt schema! 
Nu ska jag göra mig redo för gymmet och efter gymmet blir det ett 28timmars jobbskifte! Tjingeling! :)


fredag 26 juli 2013

Gooo mårron!

Vilket dundervra väder det är idag!! Och det bästa är att jag är ledig!! :) Viktor började jobbet kl 7 så passade på att stiga upp på samma gång som honom för att inte sova bort den fina morgonen. Hoppade i shortsen, toppen och springskorna och kom nu tillbaka från en 7 km länk, jaa.. Inte för pengar skulle jag byta bort den härlga känslan man får från en powerwalk i varm sol tidigt på morgonen! :) strax blir det villa-häng!


torsdag 25 juli 2013

Sommarvärme

Har haft 3 riktigt långa intensiva men roliga arbetsdagar i Esse, så idag återstår bara några timmar jobb och sedan ledig resten av veckan! :) ska bli riktigt skönt att få ta det lite lugnt och kanske hinna övernatta i villan. Startade denna morgon med en timmes powerwalk i den stekheta solen, helt underbart härligt!!


tisdag 23 juli 2013

Grillat

Njuter av grillad kyckling och kött i Esse,här är vi och campar med några klienter med arbetet. Känns rätt så bra :)

måndag 22 juli 2013

Tidigt gympass

Godmorgon! Är nu klar med mitt cardio och biceps-pass,det blev ett väldigt tidigt sådant eftersom jag börjar jobbet kl10 idag och hade mycket jag skulle hinna med innan det. Fast styrketräning tidigt på morgonen är inget som riktit fungerar för mej,däremot cardio passar mig utmärkt. Nu är jag nöjd och belåten! :) hoppas ni får en fin ny vecka!!

söndag 21 juli 2013

Benpass

Dagen började med att se på Bänkpress-tävlingar som hölls vid JeppisGym, därefter ett pass åt baklår,framlår och rumpa! :) nu är magen mätt på kyckling,potatis och grönsaker. Nu blir det bärskogen några timmar framöver så man får frysa ner bär till morgongröten och smoothies!:)

lördag 20 juli 2013

Frukostdags

Godmorgon! Har ätit frukost med egenplockade blåbär och ska snart dra iväg till gymmet för lite jakobsdagarprep, efteråt får jag sätta mig i frissastolen och bli ompysslad, härligt! Måste få bort lite av hårlängden som är skadat av allt färgande. Ha en underbar dag !  

torsdag 18 juli 2013

Ledig en torsdag

Godmorgon! Jag är ledig idag enda till klockan 21 ikväll då mitt arbetsskifte börjar. Känns riktit riktit skönt att vara ledig idag på dagen. Har mycket som ska hinna uträttas, så väckarklockan larmade på 7.30. Men ser endå mest framemot den 7e augusti, eftersom det då blir en trip till sverige för 5 dagar tillsammans med Viktor. Vi får hälsa på kära vänner och andas in lite ledighet! :) 

Sådär annars då? tjaa, jag styrketränar de dagar min mage tillåter, så lite oregelbundet har det blivit men hursomhelst har jag nog fått in de viktigaste träningspassen från 5-6 dagar i veckan. Jag fick en riktig nystart i min träningsmotivation denna vecka och det känns så bra, vi jobbar på!! :)

söndag 14 juli 2013

Villaliv

Har varit på ett väldigt bra armpass på dagen och nu chillar vi hos min systers och mans villa. Strax grillning och bastubad! :) njuter för fullt!

Plättaaar

Igår efter jobbet åkte Viktor och jag till Essi på plätt och filmkväll men Pisa och Matti! En väldigt skön och trevlig kväll som slutade i total matkoma efter allt gott som vi åt! :) Det har varit full gång precis heeela denna vecka,men idag är jag ledig så nu ska jag försöka ta det lugnt,vilket är lite svårt när man har mycket man borde hinna med på sin lediga dag! :)

torsdag 11 juli 2013

Let´s go!

Shaa! Har haft det tidigare skiftet i jobbet idag. MASSOR med jobb denna vecka, så jobbet är i huvudet även under natten. Hur ska man lära sig släppa arbetet efter man slutat.. en fråga som lär ta länge att få svaret på. 
Hursomhelst, väntar på att Viktor ska komma till mitt och sedan blir det ett pass på gymmet. Känns superbra. Har förövrigt paus med alla träningstillskott pga mitt magproblem, så får försöka hitta motivationen och pumpet från huvudet istället, därifrån det egentligen alltid ska komma och inte från en skopa tillskott på burk! ;) Idag är det ryggen och marklyft som gäller! 



måndag 8 juli 2013

Helgen som varit

Vilket fint veckoavslut det varit! Har gjort dittan och dattan och även hunnit sola lite vid villan! Det känns nästan som att sommaren varit för längesen så att sola kändes halvknasigt, man har börjat vänja sig med långbyxor och tröja. Har försökt vila från all stress och träning denna helg, men idag fortsätter en ny vecka med jobb, helgerna går lite för fort för att hinna andas! :)

fredag 5 juli 2013

GoodMorning

Är mitt uppe i en pw nu, just do it! :)

torsdag 4 juli 2013

Silicea

Halå där! Ursäktar för mitt oregelbundna bloggande men det har en tendens att bli mer sällan under sommaren eftersom man så sällan är på datorn. 
Skönt att det är torsdag redan idag, väntar faktiskt riktigt på helgen för att få koppla av. Mina magproblem har inte blivit bättre och de har inte hittat några fel på undersökningarna. Vad blodproverna visar är jag frisk som en nötkärna! Men försöker hursomhelst att bota magproblemet med att ta magsyretabletter och smärtstillande och musklerelaxerande tablett för akuta magsmärtor. Det två rekommenderades jag att ta, dessutom har jag även köpt Silicea mag- och tarmgel. Så ska köra på dethär nu samt vara utan skräpmat och annat dåligt som innehåller mycket salt och dåliga fetter. Så ska vi se ifall detta hjälper mig, annars hoppas på att de hittar orsaken vid nästa undersökning om 1 vecka. Men Pust så frustrerande det kan vara med magsmärtor utan att veta varför! 
Annars flyter livet på bra och jag njuter av att det inte är en alltför het sommar eftersom det är lättare att träna, arbeta och bara vara då, fast ifall jag skulle vara ledig skulle jag nog troligtvis vara av en annan åsikt! ;)
Hoppas ni får en riktigt bra dag och ta vara på varje dag ni får! 

tisdag 2 juli 2013

Nytt i träningsväg!

Ihelg blev det en sväng till Vasa för att träffa några kompisar, se utelivet och lite snabbshopping! En superkul helg hade vi! Hittade även en perfekt träningsväska från Wasa sportia - Nike. Praktisk och snygg!