fredag 31 augusti 2012

Chokladmuffins

Shabaaa! Fredagen till ära har jag bakat muffins och gjort fruktkompott (?). Gjorde chokladmuffins med choklad inuti och ovanpå samt en maräng över det ännu som dekoration.

Gjorde både små och stora chokladmuffins.



I fruktkompotten skivade jag äppel, päron, kiwi och banan och slingrade sedan chokladsirap och vanlig sirap ovanpå. Om en stund ska det sättas i ugnen och sen ätas varm med glass, mums! :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Ostplock

Ou goodmorning!! Skönt att vakna upp och veta det är fredag! Idag blir det bara en kort stund reserverat för lärdomsprovsskrivning. Vi tycker vi har trevligare och viktigare saker att göra en fredag än att sitta och skriva ;)
Min rygg känner av spinningen från igår.. måste ha suttit lite fel med ryggen och belastat den, inte bra.

Bilder från igårkväll, då jag hade mys-filmkväll med Sarro och Alexandra. Alexandra hade dukat fram goda ostar och kex! :)

I
Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 30 augusti 2012

>Spinning

Och ett spinningpass senare känner jag mig halvdöd! Alltså, spinning är typ den värsta motionsformen jag vet, och ändå går jag på de passen! Man trampar och trampar och kommer aldrig framåt..

Jag hatar nästan varje minut av spinningen bara för att det är så fucking tungt, men efteråt är jag ju självklart så stolt och nöjd med mig själv att jag bara vill hurra mig själv i luften! Såå.. det är väl detdär lyckoruset över mig själv jag vill uppnå när jag bestämmer mig för att besegra ett spinningpass, tror ja. :)

Såg ut som jag kommit ur duschen när passet var avklarat, som alltid. Hur kan man svettas sådär egentligen? men hey, det är ju ett bevis på att man faktiskt ger järnet! :)
Published with Blogger-droid v2.0.6

Hotellfrukost

Jag vill tillbaka till hotellet, till Stockholm, och äta mig förbannat mätt på världens godaste frukost. Jag ÄLSKAR frukost, bästa som finns helt enkelt..
Om jag ändå vore rik så att jag kunde ha någon som ställer fram en frukostbuffé till mig varje morgon.. åhh
.. att bara sätta sig vid bordet, äta i lugn och ro.. sen bara stiga upp och gå.. åh , sucka mitt hjärta, då man ska måst gö allt själv ;)



onsdag 29 augusti 2012

Fitness is a battle

Ikväll har jag varit på Bodycombat, uuurskönt! Men i början var jag alltför spänd och full av träningsvärk i musklerna att det var nästan en pina, men tack vare att bodycombat är så kul, musiken så feelis och instruktören så peppande så orkade jag till slutet. Det droppade så mycket svett från mitt ansikte att jag knappt kunde hålla ögonen öppna under armhävningarna i slutet - men kan ändå inte förklara hur mycket jag älskar det! :)