onsdag 11 juli 2012

Nåjaaa liten uppdatering

Hej på er! Åhh så sött när jag kollar in min statistik, blir så glad, fortfarande de flesta kikar in här varje dag för att se om jag har lyckats tynga ner några rader. Tyvärr har mitt bloggintresse svalnat väldigt mycket nu just när det är sommar, dator överhuvudtaget intresserar mig ytterst lite. jag vill vara aktiv, befinna mig utomhus och umgås, inte sitta inne framför datorn.
Men det aktiva bloggandet kommer nog säkert tillbaka efter sommaren. Eller Hey var är sommaren egentligen? har det kanske varit 3,4 dagar som har varit helt soliga, molnfria och varma? det bara regnar och regnar. Men inget vi kan påverka så det gäller att göra det bästa av det! Jobbet och träningen går dessutom bättre när det är svalare väder! :)
Och har faktiskt insett att jag gillar hösten och vintern mer än sommaren, för jag avskyr verkligen alla småkryp som surrar runtom en på sommaren, och så är det svårt att få frillan att hållas när det är varmt och kvaft och dessutom känner man sig så ofräsch. Meeeeenn inte tackar jag Nej till en molnfri solig varm dag på villan eller med båten med någon när o kär, med något iskallt att dricka i handen, och bara ligga i bikini och steeka skinnet av mig :D

Annars då? Jag jobbar, umgås med härliga människor, tränar, äter, shoppar, äter lite till, festar och helt enkelt njuuter av livet!

Njut ni också, gör nåt häftigt, ta ett naken dopp, stå ute i ösregnet, ta en nattpromenad/länk, ät nåt underbart gott, unna dig själv med något fint klädesplagg och lev som om varje dag vore den sista!